ProCare Tex

Upptäck ProCare Tex och ta tvätt, rengöring och skötsel av dina textilier till en ny nivå: Använd våra professionella lösningar för att tvätta och vårda kläder och andra textilier.

Vårt krav

Vatten i en tvättrumma

Inga kompromisser

Optimal rengöring och skötsel

Ärmar på en grå ylletröja

Kontrollerad kvalitet

Urvalda innehåll

Doseringspump bredvid en tvättmaskin

Koncentrerad användning

Hög effektivitet och räcker länge

ProCare Tex – översikt över produkter

Alla tvätt- och textilvårdsmedel från ProCare Tex är optimerade för användning i Miele Professionals tvättmaskiner.

ProCare Tex-behållare står på en ljus yta, fönster i bakgrunden.
Flytande koncentrat

Flytande produkter i kombination med doseringspumpar möjliggör en exakt dosering så att du uppnår önskade resultat på ett effektivt sätt och samtidigt sparar på resurser och skonar miljön. 

ProCare Tex-säck står på en ljus yta, fönster i bakgrunden.
Pulvertvättmedel

Om du föredrar en manuell dosering erbjuder vi produkter i pulverform som är den optimala lösningen för en effektiv rengöring av din tvätt.

Precis rätt för ditt dagliga arbete

Ett brunt förkläde ligger på en vit bänkskiva
Hantverksföretag

Under det dagliga arbetet bildas ofta svårborttagen smuts. Med hjälp av högkoncentrerade ProCare Tex-produkter rengör du arbetskläder synligt och hygieniskt perfekt.

En hotellsäng med vita lakan där det ligger vikta handdukar
Hotell

För att ge högsta komfort till ständigt nya gäster utför din rumsservice ett noggrant arbete varje dag. Under detta bildas en stor mängd tvätt som behöver tas omhand med effektiva processer.

Tre rullade servetter i servettringar ligger på ett bord
Restaurang

Satsa på hygienisk och visuell renhet både framför och bakom kulisserna. Oavsett om det handlar om bordsdukar för dina gäster eller diskhanddukar i köket – du får representativa resultat inom alla arbetsområden.

En vit ylletröja ligger i en tvättrumma
Vårdhem och äldreboenden

Med den effektiva rengöringen och skonsamma desinfektionen från vårt sortiment minskar du risken för kontamination och ger en maximal säkerhet till de boende.

Många små färgade handdukar hänger på en träbräda med krokar
Förskolor och skolor

Fläckar av färg, frukt eller gräs? När barn leker blir kläderna ofta smutsiga. Då kan ProCare Tex effektivt hjälpa dig att få bort smutsen, utan att textiliernas färgbriljans påverkas.

Stor tvättkorg full av rena textilier
Self service-erbjudanden

Även det bästa för privata användare: Ge dina gäster och besökare optimala rengöringslösningar – enkla att använda med smarta doseringssystem.

Passande tillbehör

Behållare står på ett uppsamlingskärl, doseringslans sätts ner i behållaren

Uppsamlingskärl DTD 2

Uppsamlingskärlet ger plats för två behållare med medel och ser till att de står stabilt. Detta gäller för behållare av storleken 5 och 10 liter. Behållarna töms optimalt tack vare lutningen.

Nyckel som används för att öppna en behållare

Behållarnyckel CK/1 DIN 51

Behållaren försluts automatiskt. Det är därmed väldigt svårt att öppna den för hand och därför erbjuder Miele en behållarnyckel som tillbehör. Nyckeln passar för att öppna 5- och 10-litersbehållare samt 12 kg-behållare.