StartsidaBranscherHotell Rackmers Hof

Hotell Rackmers Hof

I Rackmers Hof bor gästerna alltid bekvämt och får en avkopplande och njutbar vistelse, oavsett årstid. På sin egen terass kan gästen ta sig ett glas vin och njuta av solen, den vackra fruktträdgården och lugnet i byn. Den historiska byggnaden har renoverats komplett och byggts ut och erbjuder optimala förutsättningar för en unik semester i hjärtat av Föhr.

Plats för bekvämlighet i den gröna trädgården

En grön ö mitt i nationalparken Nordfriesisches Wattenmeer: Breda sandstränder, våtmarksängar och skog kombineras med de frisiska byarnas halmtäckta kaptenshus. Idag har ön Föhr något mer än 8000 invånare, som i stor utsträckning lever av turismen. Öns små byar och den lilla staden Wyk erbjuder lugn och återhämtning. I den lugna frisiska byn Oevenum ligger det familjeägda hotellet Rackmers Hof, en historisk gård från de frisiska sjöfararnas tid.

Det stora utbudet av professionella massager ligger i topp bland det som gästerna uppskattar med Rackmers Hof. Här hittar man i stort sett alla massagebehandlingar som tänkas kan, och självklart kan man också sätta ihop sitt eget önskeprogram. Tvätteriutrustningen från Miele Professional garanterar att det alltid finns behagligt välvårdad tvätt, både i spa-området och där gästerna bor. Den prydligt rena frukostupplevelsen garanteras av Miele Professionals diskmaskiner, som tack vare sin enastående prestanda och integreringen i köket levererar perfekta resultat.

Behöver du individuell rådgivning?

Allt från samma källa – detta krav uppfyller Miele Professional från tvätt till laboratorieteknik. Vi erbjuder skräddarsydda systemlösningar som in i minsta detalj är anpassade efter dina behov.

Ta reda på mer om liknande branscher

Du hittar även vår expertis i andra referensobjekt