StartsidaBranscherHotel Adlon

Hotel Adlon

Adlon erbjuder högsta kvalitet vad gäller både utrustning och service. Den perfekta utformningen och dekorationer i inre och yttre utrymmen är lika självklart som den professionella 24-timmars rumsservicen och butlertjänsten som kan bokas efter önskemål. Hotellets kulinariska värld erbjuder fulländad kokkonst från den utmärkta frukosten till den egna lyxiga patisserien till gourmentsammansättningen i restaurangen Lorenz Adlon.

En legend vid Brandenburger Tor

För över hundra år sedan grundades vid Pariser Platz i Berlin ett hotell, som snart skulle utvecklas till ett av de vackraste och mest luxuösa av sin typ. Många berömda personer och kända gäster från hela världen har bidragit till det ursprungliga hotell Adlons glamorösa rykte under åren, ett hotell som 1945 till stora delar brann ned.
Efter Tysklands återförening byggdes Adlon upp helt på nytt på samma ställe. Ännu idag kan besökaren känna vingslagen från detta exklusiva hotells historia, och förutom av den stilfulla miljön också njuta av högsta komfort och modern gästfrihet utan kompromisser.

Service in i minsta detalj är något som Adlon lägger stort värde på. Gästen kan lita på den perfekt informerade personalen även när det gäller aktiviteter utanför hotellet, både vad gäller tips på bra restauranger och organisering av teater- och museibesök. Till hotellets självklara tjänster hör bland annat en dagstidning som man väljer fritt, skoputsning över natten och inte minst hotellets eget tvätteri och textilrengöring med strykservice. Här litar man med stor framgång på tvätterimaskiner från Miele Professional – perfekt teknik för ett perfekt hotell.

Behöver du individuell rådgivning?

Allt från samma källa – detta krav uppfyller Miele Professional från tvätt till laboratorieteknik. Vi erbjuder skräddarsydda systemlösningar som in i minsta detalj är anpassade efter dina behov.

Ta reda på mer om liknande branscher

Du hittar även vår expertis i andra referensobjekt