StartsidaBranscherHotel Ebner's Waldhof am See

Hotell Ebner's Waldhof am See

En semestervärld i särklass: Hos Ebner's Waldhof kan man uppleva den behagliga känslan av personlig omsorg i kombination med ett innehållsrikt utbud. Så gott som obegränsade fritidsaktiviteter erbjuds med egen driving range och golfskola, badstranden med äng där man kan sola, solterrassen och det attraktiva spa-området med behandlingar för välmående, skönhet och hälsa.

En bakgrundsvy som får dig att tappa andan

I ett drömskt vackert alplandskap och vid en av de vackraste sjöarna i Salzkammergut erbjuder hotellet “Ebner's Waldhof am See” en unik oas för välbefinnande. Det fyrstjärniga hotellet sätter standarden inte bara med sin exceptionella infrastruktur och toppmoderna spa-möjligheter. Den inbjudande byggnaden med sin för regionen typiska arkitektur och det högklassiga köket som endast använder naturliga råvaror, lämnar inga önskningar ouppfyllda. År 2005 belönades hotellet med certifikatet Best Health Austria, ett statligt erkänt kvalitetsgodkännande för företag inom hälsosektorn.

Här kan man uppleva den behagliga känslan av personlig omsorg i kombination med ett innehållsrikt utbud. Så gott som obegränsade fritidsaktiviteter erbjuds med egen driving range och golfskola, badstranden med äng där man kan sola, solterrassen och det attraktiva spa-området med behandlingar för välmående, skönhet och hälsa. Restaurang, övernattningar och många olika spa-aktiviteter skapar ett gigantiskt tvättberg. Då behövs perfekt organisation och den modernaste tekniken från Miele så att gästerna alltid kan få perfekt välskötta handdukar, badlakan, bordsdukar och sängkläder.

Behöver du individuell rådgivning?

Allt från samma källa – detta krav uppfyller Miele Professional från tvätt till laboratorieteknik. Vi erbjuder skräddarsydda systemlösningar som in i minsta detalj är anpassade efter dina behov.

Ta reda på mer om liknande branscher

Du hittar även vår expertis i andra referensobjekt