Händer dukar bord med vita servetter.

Hospitality

StartsidaBranscherHospitality

Att hålla rent och snyggt är viktigt för välbefinnandet. Gästerna tar saker som skinande ren disk och tvätt för givet. Här gäller det att leverera. Dag ut och dag in.

Får gästerna en perfekt service så är de nöjda. Utmärkta rengöringsresultat av porslin, tvätt och kläder står för kvalitet och ökar välbefinnandet hos hotell- och restauranggäster. Produkter från Miele Professional hjälper verksamheter inom hotell och restaurang till glänsande resultat, hygienisk rengöring och förbättrade driftsprocesser.

Perfekta lösningar för din bransch

Garanterat nöjd! Restaurang- och hotellpersonal övertygar gästerna om sin servicekvalitet med hjälp av glänsande ren disk och perfekta tvättresultat. Med våra professionella diskmaskiner får ni ett pålitligt diskresultat över tid. Adderar ni ett egettvätteri med vår tvättutrustning säkerställer ni även att bordsdukar, frottétextilier och arbetskläder håller samma höga nivå. Dag ut och dag in. Individuella lösningar som diskmaskin med färskvatten och industritvättmaskin ger perfekta rengöringsresultat och optimerar arbetsprocesserna. Vår långa erfarenhet av professionell tvätt-teknik och professionella diskmaskiner höjer kvaliteten under diskning och tvättning. Nu får du mer tid till dina gäster.