Händer dukar bord med servetter i restaurang.

Lösningar för restaurang & catering

StartsidaBranscherHospitalityRestaurang & catering

Glänsande rena resultat

Gästerna vill ha en unik upplevelse som förutom njutbara måltider även innefattar självklarheter som att allt från bordslinnen till personalens kläder och de dukade borden är perfekt rena. En grundförutsättning för att nå dit handlar till stor del om att ha rätt arbetsrutiner och rätt maskiner för verksamheten.

Hitta de perfekta systemlösningarna

Miele Professionals koncept för restaurang och catering

Bar och restaurang

Gör ett skinande rent intryck på dina gäster med rena bestick, porslin och glas – med diskmaskiner från Miele Professional

System4Shine

Med System4Shine erbjuder Miele Professional ett komplett disksystem med komponenter som är perfekt anpassade till varandra, allt från samma källa.

Tvätt i egen regi

Perfekta tvättresultat för ett lyckat första intryck hos gästerna – med professionella tvättmaskiner från Miele Professional

Städfirmor

Öka gästernas välbefinnande med rena och hygieniska rum – med speciella tvättmaskiner för moppar, städdukar och andra rengöringstextilier

En servitör serverar en hamburgare vid ett bord. Han har på sig ett munskydd.

Hygienåtgärder för hotell och restaurang

Välstädat och högsta hygien är en viktig grundbult för varje seriöst hotell eller restaurang. Hygieniskt rentt är en viktig faktor för både tvätt och porslin. En hygienisk rengöring bidrar till att minska och undvika infektioner.

Rekommenderade produkter

Tomatsås, kaffe och rödvin efterlämnar svåra missfärgningar på textilier och porslin. Hitta de perfekta produkterna och lösningarna för din restaurangs specifika behov.

Våra referenser för restauranger & catering

Hotell Rackmers Hof
Hotel Adlon
Hotell Ebner's Waldhof am See
Wiener Hofburg
Hotel Château de la Messardière
Behöver du rådgivning?

Vill du ha perfekta rengöringsresultat i din restaurangverksamhet? Vi har den optimala systemlösningen med allt från tvättmaskin till diskmaskin!

Följ oss