Händer dukar bord med servetter i restaurang.

Rekommenderade lösningar för restauranger & catering

StartsidaBranscherHospitalityRestaurang & cateringRekommenderade lösningar för restauranger & catering
Ett brett sortiment av diskmaskiner

Diskutrustning, lösningar för restaurang och catering

Inom restaurangbranschen måste porslin, glas och bestick alltid vara glänsande rena. Dessutom måste de uppvisa högsta kvalitet och hygienisk standard. Oavsett hur mycket disk det blir – Miele Professional har de perfekta diskmaskinerna för alla typer av behov.

En kvinna stryker en skjorta med Mieles ångstryksystem. I bakgrunden ser man en grå tvättmaskin och torktumlare.

Tvättutrustning, lösningar för restaurang och catering

Perfekta rengöringsresultat ska vara en självklarhet inom restaurangbranschen. Tvättmaskinerna från Miele Professional garanterar optimala resultat till låga kostnader. Snabbt och hygieniskt.

Rena bordsdukar och servetter är en självklarhetinom gastronomin. Perfekta tvättresultat är en avgörande förutsättning för en välskött restaurang. Rätt maskin på rätt plats garanterar att produkterna används så ekonomiskt som möjligt.

Rektangulär luftrenare i väntrum bredvid två petrolfärgade stolar.

Luftrenare, lösningar för restauranger och catering

Covid-19 eller influensa: I gemensamma utrymmen som i en restaurang träffas många olika människor och därmed ökar risken att smittsamma sjukdomar överförs. För att minska potentiella smittorisker för dig, dina anställda och gäster ger den nya luftrenaren AirControl från Miele ett bra skydd mot infektioner.

Ta reda på mer om vårt systemkoncept för denna bransch

Gäster på restauranger förväntar sig inte bara perfekt service, utan även hygieniskt rengjord och välskött tvätt. Baserat på lång erfarenhet har Miele Professional utvecklat uppskattade lösningar för hotell och restaurang.