Händer viker handdukar på säng.

Rekommenderade lösningar för hotell & pensionat

StartsidaBranscherHospitalityHotell & pensionatRekommenderade lösningar för hotell & pensionat
Ett brett sortiment av diskmaskiner

Diskteknik, lösningar för hotell och pensionat

Inom hotell- och restaurangbranschen måste porslin, glas och bestick alltid vara glänsande rena. Dessutom måste de uppvisa högsta kvalitet och hygienisk standard. Oavsett hur mycket disk det blir – Miele Professional har de perfekta diskmaskinerna för alla typer av behov.

En kvinna stryker en skjorta med Mieles ångstryksystem. I bakgrunden ser man en grå tvättmaskin och torktumlare.

Tvättutrustning, lösningar för hotell och pensionat

Uppgifterna i det egna tvätteriet är lika mångsidiga som dina hotellgäster. I köket, på spa-savdelningen, i restaurangen och vid städcentralen bildas tvätt som ska rengöras och tas om hand på olika sätt. Ett brett produkt- och tillbehörssortiment kan anpassas till din verksamhets förutsättningar och behov. Du kan styra tvättdriftens ideala rytm så att din tvätt alltid snabbt står till förfogande igen.

Rektangulär luftrenare i väntrum bredvid två petrolfärgade stolar.

Luftrenare

Covid-19 eller influensa: I gemensamma utrymmen som i en lobby eller restaurang träffas många olika människor och därmed ökar risken att smittsamma sjukdomar överförs. För att minska potentiella smittorisker för dig, dina anställda och gäster ger den nya luftrenaren AirControl från Miele ett bra skydd mot infektioner.

Digitala lösningar som perfekt stöd

Två vuxna samtalar i tvättstuga som drivs av appWash.

appWash

Den digitala lösningen för din tvättstuga

Nu slipper du dela ut tvättkort eller underhålla andra manuella betalningslösningar. Med appWash digitaliserar du din tvättstuga och minskar därmed effektivt kostnaderna i den dagliga verksamheten. Konstant översikt. Mindre arbete.

 

Ta reda på mer om vårt systemkoncept för denna bransch

Gäster på hotell och restauranger förväntar sig inte bara perfekt service, utan även hygieniskt rengjord och välskött tvätt för största möjliga belåtenhet. Baserat på lång erfarenhet har Miele Professional utvecklat uppskattade lösningar för hotell och restaurang.