• Fraktfritt vid köp över 450 kr. Vi har f.n. en del leveransförseningar p.g.a. lagerflytt och ber om ursäkt för besväret.

Vakuumförpackare

Perfekta förutsättningar för förvaring av livsmedel eller förberedning för sous vide-tillagning. Den nya vakuumförpackaren övertygar med en stor mängd användningsmöjligheter. Finns det något bättre än att enkelt kunna trolla fram rätter som ser ut precis som på bilden i kokboken?

Den mångsidiga vakuumförpackaren

Bevara den goda smaken

Den nya vakuumförpackaren från Miele kan användas på flera olika sätt. Den bevarar kvaliteten på din mat, gör att den håller längre och förbereder den för sous-vide-tillagning. Allt du behöver göra är att förpacka maten i förpackningsfolie, suga ut luften och försluta den. Till exempel kan du enkelt vakuumförpacka rester och sedan frysa in dem – näringsämnen, smaker och vitaminer bevaras längre än när man fryser in på vanligt det bildas inga frysskador. Dessutom sparar du mycket plats i frysen. Det går även att vakuumförpacka vätskor, till exempel soppor. Portionera, förvara och förbereda för tillagning – allt med en enda produkt.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Sous-vide – tillagning på låg temperatur i vakuum

Mild tillagning för perfekta resultat

“Sous-vide” kommer från franskan och betyder tillagning “under vakuum”. Med denna metod tillagar du maten i en vakuumpåse vid konstant låg temperatur i en ångugn. Detta rekommenderas speciellt för tillagning av kött, fisk, grönsaker och frukt, eftersom den låga värmen bevarar viktiga näringsämnen och aromer.

Till produkterna

Se mer

Stäng

Färger 

Perfekt design för varje smak

Till produkterna

Se mer

Stäng

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.
Uppåt