• Leverans endast inom Sverige. Köper du för mer än 450 kr bjuder vi på frakten.

Tillbehör dammsugare

Originaltillbehören från Miele är perfekt anpassade till din Miele dammsugare. Den stöder en optimal luftstyrning och är därmed avgörande för en maximal rengöringseffekt för din dammsugare.

Dammsugarpåsar och filter

Ren utblåsningsluft är en självklarhet för Miele. Därför utmärker sig Mieles originaldammpåsar genom utmärkt filtereffekt och lägger ribban på nya höjder.

Golvborstar och -munstycken

Speciella boende- och livssituationer kräver individuella lösningar. Med Mieles originalgolvmunstycken/-borstar, som kan köpas till, kan du anpassa din dammsugare - till exempel om du skaffar ett husdjur eller en ny golvbeläggning.

Specialdelar och tillbehörslådor

För nästan alla speciella rengöringskrav erbjuder Miele lämpligt specialtillbehör för din dammsugare. Vare sig det handlar om ställen som är svåra att nå för rengöring eller om känsliga ytor.

Tillbehör robotdammsugare

Bevara robotdammsugarens rengöringseffekt med originaltillbehör från Miele. Regelbundet byte av filter och borstar garanterar konstant sugkraft och rengöringseffekt och ser till att dammet stannar kvar i dammsugaren.

Tillbehör för sladdlösa handdammsugare

Upptäck Mieles originaldelar som gör dammsugningen med din Triflex ännu smidigare. Med ett extra litiumjonbatteri kan du förlänga användningstiden. Laddningsstationen ger en smidig och produktoberoende laddning av batteriet. Handborsten Electro Compact passar dessutom perfekt för dammsugning av madrasser och bilsäten.

    • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.