KVALITET FÖRE SIN TID

KVALITET FÖRE SIN TID

I MER ÄN 120 ÅR HAR VI BYGGT PRODUKTER SOM HÅLLER LÄNGE.

Perfekt kvalitet betyder ingenting utan långvarig tillförlitlighet. Därför kombinerar vi innovation med mästerligt hantverk - vår hängivenheten för detaljer gör så att du kan lita på våra produkter under väldigt lång tid.

KVALITET FÖRE SIN TID

Hantverk

SEDAN 1899 HAR VI ALDRIG NÖJT OSS MED DET BÄSTA.

För oss är varje banbrytande innovation mer än en anledning till att fira. Det är en utmaning att skapa något ännu bättre. Det är därför vi tillverkar våra egna komponenter och smider vårt eget järn. Vi tillverkar även maskinerna som tillverkar maskinerna. För att sträva efter perfektion ligger i vårt DNA. Vi kallar det: Immer besser.

Prestation

VI TESTAR I 10 000 TIMMAR* - DET ÄR ETT BEVIS PÅ HÖG KVALITET

När andra nöjer sig med några testomgångar går vi ännu längre. Vissa bilmotorer behöver 3 000 timmars testning - vi kontrollerar våra produkter upp till 10 000 timmar*. Faktum är att 30 % av vår utvecklingstid går till testning. Vi säkerställer bästa resultat - år efter år.

LIVSLÄNGD ÄR DEN OPTIMALA HÅLLBARHETEN

Tänk dig, att istället för att använda många tvättmaskiner eller många diskmaskiner genom åren, bara använda en. En vars resultat fortfarande kommer att imponera på dig efter flera år: en som använder mindre vatten, mindre energi, mindre tvätt- och diskmedel. Så du förbrukar mindre. Och gör gott på lång sikt.

KVALITET FÖRE SIN TID

Hållbarhet

DISKMASKINER

KÖKSPRODUKTER

DAMMSUGARE

TVÄTTMASKINER

*För mer information: miele.se/20years