Pålitlig prestanda, elegant ny design:
köksprodukterna för inbyggnad i mattsvart färg

Inbyggnadsprodukterna för kök från Miele har alltid utmärkt sig med designkompetens, minimalism och en sömlös integration i alla kök. I samband med Mieles 125-års jubileum har vi lanserat en ny ytdesign i mattsvart för utvalda modeller. Dessa nya modeller baseras på den populära handtagslösa ArtLine-serien som redan finns i olika färger. Med sina karaktäristiska egenskaper som handtagslösa dörrar, intuitiv pekskärmsstyrning och helt platta fronter smälter produkterna in perfekt i din hemdesign. De är därmed det perfekta valet om du vill komplettera ditt kök med en svart designhöjdpunkt. Ta del av Mieles höga kvalitet i en elegant och högklassig ny design. Miele, Immer Besser, sedan 1899.

 

Matlagning

Samma effekt, annan stil

Ugnar i mattsvart

Produkterna i mattsvart är en utökning av ArtLine-serien som redan finns i olika färger. De smälter perfekt in i ditt kök och utmärker sig med en elegant stil i en ny mattsvart ytdesign.

Oavsett om du letar efter en svart inbyggnadsugn med mikrovågsfunktion eller om du tycker det är viktigt med användarkomfort, designegenskaper och ett stort antal program – våra ugnar passar alltid perfekt till dina kulinariska behov och din köksdesign.

Översikt över de viktigaste egenskaperna:

 • M Touch-display: Med den innovativa Full-Touch-displayen styr du din produkt enkelt och intuitivt. Texter och symboler visas alltid på ett optimalt sätt.
   
 • ‣ Smart uppkoppling: Med vårt Miele@home*-system kan du utnyttja hela din smarta produkts potential och bland annat styra den enkelt, säkert och bekvämt.
   
 • ‣ Pyrolytisk självrengöring: Under denna rengöringsprocess omvandlas alla matrester till aska så att du kan rengöra tillagningsutrymmet enkelt och utan ansträngning.

Maximal elegans möter komfort

M Touch-display

Smart nätanslutning

Miele@home*

Smidig skötsel

Pyrolytisk självrengöring

För snabb och hälsosam matlagning

Ångugnar i mattsvart

Ångugnen med den nya färgen gör ångkokning, bakning och stekning lekande lätt. Vattenledning/färskvattenanslutning finns endast som tillval för utvalda produkter.

Med automatikprogrammen och kombifunktionen kan ångugnen användas mångsidigt under matlagningen.

De viktigaste egenskaperna:

 • DualSteam: Tack vare DualSteam-dysornas position och den kraftfulla ånggeneratorn kommer ångan jämnt in i tillagningsutrymmet med högt tryck och hög hastighet. Detta ger snabba uppvärmnings- och tillredningstider. Dessutom får man optimala tillagningsresultat och bibehåller en stor andel vitaminer, aromer och färger.
   
 • ‣ HydroClean: Mieles ångugn med ett tillagningsutrymme av rostfritt stål rengörs enkelt och utan ansträngning med hjälp av HydroClean-självrengöringen. Mieles innovativa rengöringsmedel HydroCleaner blötlägger matresterna och löser upp dem från ytorna. Du slipper alltså jobbiga rengöringar. Även hårt fastsittande och fastbränd smuts avlägsnas automatiskt och grundligt. Det gör att rengöringen går snabbare, så att du kan lägga tid på annat.
   
 • ‣ Kombifunktionen: Kombinationen av torr och fuktig värme ger perfekta bak- och stekresultat. Temperaturen (30 °C till 225 °C) samt andelen fuktighet (0 % till 100 %) kan ställas in individuellt för att uppnå optimala resultat. Dessa inställningar kan varieras upp till 10 gånger.

Jämn ångfördelning

DualSteam

Automatisk rengöring

HydroClean

Utmärkta bak- och stekresultat

Kombitillagning

MattFinish: ny yta, elegant design

Hällar i mattsvart

Den nya ytdesignen MattFinish passar perfekt i moderna kök. Den särskilda ytan minskar repor avsevärt samtidigt som Anti-Fingerprint-effekten ger ett konstant elegant utseende. Den mattsvarta hällens högkvalitativa design tilldelades den prestigefyllda utmärkelsen iF Design Award 2024.

Översikt över de viktigaste egenskaperna:

 • ‣ PowerFlex XL: Tack vare de mångsidiga kokzonerna kan du utan problem placera två stora kokkärl bakom varandra. eller enkelt koppla ihop kokzoner med den praktiska värmebryggan.
   
 • ‣ ComfortSelect White: Styr din Miele-häll bekvämt på ett smidigt sätt och njut samtidigt av ett högkvalitativt och elegant utseende.
   
 • ‣ Silence Motor: Motorn som är utvecklad av Miele är 25 % tystare än föregående modell vid högre lufteffekt.

Perfekt för stora kokkärl

PowerFlex XL

Enkel användning

ComfortSelect White

Den tystaste TwoInOne från Miele

Silence-motor

Den perfekta kombinationen

Elegant frihängande fläkt

Den frihängande fläkten med mattsvart glasskiva passar perfekt in i ditt svarta inbyggnadskök.

Vår fläkt har en ECO-motor, som sparar upp till 50 % mer energi jämfört med en konventionell motor. Tack vare intelligent teknik går motorn mycket tyst och säkerställer en hög lufteffekt.

Översikt över de viktigaste egenskaperna:

 • ‣ Con@ctivity: De inställningar som gjorts på hällen registreras och överförs till fläktstyrningen. Miele-fläkten väljer sedan automatiskt rätt fläkteffekt.
   
 • ‣ SmartControl White: Upplev en hög funktion tack vare den smidiga Touch-styrningen med visning i vit färg. Med denna styr du produkten enkelt och får en tidlös elegans i köket.
   
 • ‣ Fettfilter av rostfritt stål: Mieles fläktar har ett fettfilter av rostfritt stål i 10 skikt som säkerställer en optimal fettavskiljning och är enkelt att rengöra i diskmaskinen.

Automatik för intelligent fläktstyrning

Con@ctivity

För en enkel styrning

SmartControl White

Effektiv och enkel att rengöra

Fettfilter av rostfritt stål med 10 skikt

 

 

Kaffe

Integrerad kaffemaskin i ditt kök

Kaffemaskiner för inbyggnad

Optimalt integrerade kaffemaskiner kompletterar ditt eleganta mattsvarta kök perfekt. Mieles kaffemaskiner för inbyggnad är äkta multitalanger som smälter perfekt in i ditt kök.

Översikt över de viktigaste egenskaperna:

 • ‣ CupSensor**: Tack vare vår patenterade CupSensor** känner maskinen automatiskt av koppens höjd. Tappen anpassas på höjden och du slipper stänk. Du kan därmed även använda Latte Macchiato-glas.
   
 • ‣ EasyClick-mjölksystem: Mjölkbehållaren i glas är lätt att trycka in och att ta ut, vilket gör det smidigt att ställa tillbaka den i kylskåpet när du är färdig med drycken.
   
 • ‣ AutoDescale och AutoClean: Den automatiska rengöringen gör kaffemaskinen mycket lättskött. Tack vare AutoClean rengörs mjölkledningarna komplett och bryggenheten avfettas. Vidare sker en automatisk avkalkning av kaffemaskinen med AutoDescale-funktionen.

Alltid i rätt position

CupSensor**

Smidig mjölkanslutning

EasyClick-system

Rengöring utan ansträngning

AutoDescale & AutoClean

Bean-to-cup-förberedd

Fristående kaffemaskiner

Komplettera ditt kök med en passande fristående kaffemaskin. Utöver vårt standardsortiment finns våra maskiner även i en elegant mattsvart färg – perfekt kaffenjutning i en elegant design för alla smaker.

Översikt över de viktigaste egenskaperna:

 • ‣ OneTouch for Two: Med denna funktion kan du göra två kaffedrycker på samma gång med ett enda knapptryck. Den tid ni sparar på att göra dryckerna kan ni istället lägga på att umgås med varandra.
   
 • ‣ AromaticSystem: Våra innovativa mal- och bryggsystem är perfekt anpassade till varandra, vilket gör att endast nödvändig mängd bönor mals färska och kan användas direkt. På detta sätt bibehålls aromen optimalt – för en extra intensiv och god kopp kaffe.
   
 • ‣ Enkel användning och rengöring: Tack vare de intelligenta funktionerna och ett intuitivt användargränssnitt gör du dina kaffedrycker snabbt och enkelt. De praktiska rengöringsprogrammen och den automatiska sköljfunktionen säkerställer en enkel användning och en optimal hygien.

När ni är två

OneTouch for Two

Innovativt mal- och bryggsystem

AromaticSystem

För mer bekväm rengöring

Enkel rengöring

 

 

Kylning och frysning

Optimala förvaringsvillkor för dina viner

Vinkyl i mattsvart

Sortimentet med vinkylar för inbyggnad utökas med den nya färgen mattsvart. Dessa vinkylar smälter perfekt in i ett handtagslöst kök. Med Push2Open öppnas dörren enkelt med ett lättare tryck. Tack vare den flexibla förvaringsytan kan du förvara dina vinflaskor på ett säkert sätt.

Översikt över de viktigaste egenskaperna:

 • ‣ Push2Open: Genom att trycka lätt på dörren aktiveras öppningsautomatiken och dörren öppnas mjukt.
 • ‣ FlexiFrame Plus: Trähyllorna kan anpassas efter olika flaskstorlekar så att även större flaskor förvaras på ett säkert sätt.
 • ‣ UV-skydd: Tack vare glasdörren med integrerat°UV-filter skyddas ditt vin från UV-strålar.

Handtagslös öppning

Push2Open

Anpassning till olika flaskstorlekar

FlexiFrame Plus

Utmärkt skydd

Glasdörr med UV-filter

Längre fräschhet, flexibel förvaring

Kyl/frys-kombination i mattsvart

Den fristående kyl/frys-kombinationen i mattsvart har en Click2Open-dörr som gör att skåpet passar perfekt in i en handtagslös köksdesign.

På detta sätt säkerställs en långvarig fräschhet med extra komfort. Skåpet har praktiska funktioner som till exempel NoFrost, som förhindrar att det bildas is i frysutrymmet. Tack vare ComfortClean kan du utan problem diska de högkvalitativa dörrfacken i diskmaskinen.

Översikt över de viktigaste egenskaperna:

 • ‣ PerfectFresh Pro: Tack vare PerfectFresh Pro-facket kan livsmedel förvaras längre i optimala temperaturer. Med den optimala fuktighetsinställningen i lådan förblir kött, fisk och många mjölkprodukter hållbara upp till fem gånger så länge.
   
 • ‣ Click2Open: Med Click2Open kan kylskåpsdörren öppnas enkelt och bekvämt.
   
 • ‣ CleanSteel-bakvägg: Tack vare de högkvalitativa materialen får du en förbättrad temperaturfördelning inuti skåpet – utan synliga spår av kondensvatten eller is.

Håller livsmedel fräscha upp till fem gånger så länge

PerfectFresh Pro

Bekväm öppning

Click2Open

Optimal fördelning av kylan

CleanSteel-bakvägg

Fler skäl att välja Miele

 

 

Footnotes

Utvalda köksprodukter för inbyggnad i en mattsvart färg finns tillgängliga från april 2024. De nämnda egenskaperna kan variera och beror på aktuell modell. Bilderna är avsedda för information och beskrivning.
*Extra digitalt erbjudande till Miele Tyskland KG. Alla smarta funktioner möjliggörs av systemet Miele@home. Funktionsomfånget kan variera beroende på modell och land.
**Patent: EP 2454977 B1