Extra kraft med en knapptryckning.

Boost-funktionen* erbjuder dig extra rengöringskomfort genom en kort inkoppling av maximal sugkraft. Vid behov kan du med hjälp av boost-funktionen höja effekten i max 1 minut till ca 900 watt och på så vis kan du lättare dammsuga extra smutsiga ytor.

Förstklassigt på trägolv: Mieles golvmunstycke Parquet Twister*

Tack vare en blandning av naturhår och syntetfiber är denna parkettborste perfekt lämpad för skonsam rengöring av ömtåliga, hårda golv. Med sin unika vrid-/tippled är den dessutom särskilt lättmanövrerad och lättgående.

Comfort-handtag*

Dammsugarslangens rörliga fäste möjliggör en ergonomisk och bekväm användning. Hävarmseffekten gör det lättare att manövrera golvmunstycket och du avlastar handleden. Utöver det erbjuder Premium Edition modellen ett Comfort-handtag med SpotLight*. Den starka LED-lampan lyser upp mörka områden och underlättar dammsugningen.

Hygien – renlighet som får dig att må bra

Den utmärkta filtereffekten hos Mieles dammsugare beror på ett flerlagrigt filtersystem. Det består av den innovativa HyClean-dammpåsen, ett motorfilter och Mieles utblåsningsfilter. Den sammanlagda effekten av de här komponenterna gör att mer än 99,9 %** av det fina dammet filtreras bort.

Miele kvalitet

Ingen vardag kan vara så tuff som Mieles produkttest: Innan Mieles dammsugare går i serieproduktion måste de klara hårda tester i vårt testlaboratorium.

  • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.