Upptäck Miele PowerDisk

Upptäck Miele PowerDisk

Vårt avancerade och mycket effektiva diskmedel som doseras automatiskt

Upplev förstklassig kvalitet för glänsande resultat.

Upptäck Miele PowerDisk – vårt diskmedel för diskmaskiner med det automatiska doseringssystemet AutoDos.

Vad är PowerDisk diskmedel som doseras automatiskt?

PowerDisk doserar automatiskt rätt mängd diskmedelsgranulat vid rätt tidpunkt och ser därmed till att din Miele-diskmaskin med AutoDos används på bästa möjliga sätt. När den är på plats gör den jobbet åt dig och du kan njuta av en högeffektiv och miljövänlig diskupplevelse.

Eko-effektivitet

PowerDisk kan användas för alla program, inklusive QuickPowerWash. Till skillnad mot vanliga diskmedelstabletter doseras pulvergranulatet vid exakt rätt tidpunkt och med rätt mängd. På detta sätt blir disken strålande ren, samtidigt som du skonar miljön eftersom för- och slutsköljning uteblir.

Så rent som det ser ut

Tack vare den aktiva syreteknologin får PowerDisk pulvergranulat inte bara disken att se ren ut, den rengörs också grundligt och desinficeras. Den tar bort bakterier från fastsittande livsmedelsrester, för ett totalt hygieniskt diskresultat.

Lägg i och glöm bort

När den är på plats doserar PowerDisk automatiskt diskmedel vid den perfekta tidpunkten under diskningen. Med en PowerDisk kan diskmaskinen arbeta självgående i ungefär en månad (eller 20 diskningar) innan den behöver bytas ut – ett system som är bekvämt, rent och högeffektivt.

Hur fungerar PowerDisk diskmaskinsgranulat med automatisk dosering?

Perfekt kombination

PowerDisk

Effektivt & bekvämt

Mieles originaldiskmedel baserat på vårt exklusiva pulvergranulat för effektiv och hygienisk rengöring av din disk. Det är framtaget för att du ska kunna använda din diskmaskin med AutoDospå bästa möjliga sätt. PowerDisk ger strålande ren disk med effektiv användning av pulvergranulatet.

PowerDisk Eco

Mer hållbarhet

PowerDisk ECO använder samma automatiska doseringsteknik och är biologiskt nedbrytbart. Behållaren tillverkas av 100 % återvunnen plast och är fri från mikroplaster. Det miljövänliga pulvergranulatet består av växtbaserat innehåll och är utan doft- och färgämnen – för en absolut hållbar diskupplevelse.

Perfekt kombination

Miele G 7000-diskmaskiner + PowerDisk

Vår G 7000-serie är ett äkta underverk när det gäller design och teknik. Med den automatiska doseringen i PowerDisk skapar våra diskmaskiner den perfekta kombinationen för utmärkta resultat. Beroende på valt program och temperatur doseras alltid korrekt mängd pulvergranulat i vattnet vid den optimala tidpunkten.

Se alla PowerDisk diskmedel

GS CL 4001 P
PowerDisk All in 1, 400 g
Diskmedel för överlägsen rengöring i diskmaskiner med AutoDos
Kan levereras nu
GS CL 4001 P E
PowerDisk All in 1 ECO, 400 g 
Miljövänligt diskmedel för diskmaskiner med AutoDos. 
Kan levereras nu
GS SETD6
PowerDisk All in 1. Set om 6 styck
 Diskmedel för diskmaskiner med AutoDos. Set till specialpris, räcker ca 6 mån.
Kan levereras nu
GS SETD6 E
PowerDisk All in 1 ECO, set om 6 stycken 
Miljövänligt diskmedelsset för diskmaskiner med AutoDos.
Kan levereras om mer än 2 veckor
  • Alla produktpriser inkl. 25% moms
  • Med reservation för tekniska ändringar. Vi tar inget ansvar för att informationen är korrekt.
Uppåt