Tillbehör professionell disk

Stort sortiment av tillbehör såsom socklar, korgar, insatser med mera.

82 Produkter

Mer om tillbehör för våra diskmaskiner

Perfekta helhetslösningar för ditt kök

Tillbehör för optimala processer i diskköket

Rätt tillbehör underlättar det dagliga arbetet. Socklar gör till exempel arbetet mer ergonomiskt vid i- och urplockning av maskinen. En perfekt dosering sker via doseringssystem. För optimala rengöringsresultat och att disken hålls säkert fixeras den i korgar och insatser. Dessa och många andra originaltillbehör från Miele är speciellt utvecklade för Miele-produkter så att de kan ge optimala resultat.
Kommersiell teknik för professionella krav

Teknik på högsta nivå

Diskmaskiner från Miele Professional är helt inriktade på kommersiell användning, med innovativ, robust kommersiell utformning och diskgodsspecifika program för krav som sträcker sig långt bortom vad som behövs i ett hushåll. Många möjligheter till specialanslutningar och kraftfulla värmeelement ger korta programtider, samtidigt med optimala diskresultat och den bästa ekonomin. Doseringsmoduler säkerställer effektiv användning av disk- och sköljmedel, medan vattenbehandlingssystem optimerar resultatet.
Universella användningsmöjligheter

Flexibla uppställnings- och inbyggnadsmöjligheter

Perfekta möjligheter till underbyggnad i en rad med köksskåp: Professionella diskmaskiner som använder färskvatten går utan problem att integrera i en rad av köksskåp. De omfångsrika tillbehören möjliggör en omfattande anpassning till olika inbyggnadssituationer, liksom ombyggnad för fristående uppställning.
Utvecklade för perfekta resultat

Innovationer på högsta nivå

I över 120 år har vårt motto varit “Immer Besser”, att hitta unika lösningar som passar våra kunder. Vårt internationella varumärke står för praktiska produkter som imponerar med maximal ekonomisk användning och optimala rengöringsresultat. Ingenjörerna hos Miele Professional investerar mycket tid och energi i att utveckla innovativa maskinfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete. Förutom perfekta rengöringsresultat garanterar till exempel disksystemet med färskvatten en hög hygienstandard vid samtidig diskning på två nivåer.