Så här hittar du rätt ugn

Vill du köpa en ny ugn, men vet inte var du ska börja? Använd vår köprådgivare för att hitta den modell som motsvarar dina behov och önskemål. Du behöver bara svara på ett par korta frågor.

 

Vår köprådgivare hjälper dig att välja

 

Svara på några frågor om dina behov av ugnar och hällar, så söker vår köprådgivare en produkt som passar bäst till din köksinredning.

 

• Vilken ugn passar bäst till ditt kök? Söker du en produkt med separat häll eller en kombination av ugn och häll? Föredrar du en integrerad mikrovågsugn eller en dialogugn med många olika inställningsalternativ?

 

• Vilken design och vilken typ av styrning passar dig bäst? Vi har såväl klassiska och minimalistiska detaljer som modeller som utmärker sig med glas eller rostfritt stål – våra ugnar passar till valfri design. Det finns även flera typer av manöverelement för olika stilar: en stor pekskärm, nedsänkbara vridknappar och sensorstyrning för val av lägen och inställningar.

 

• Vilka funktioner och inställningar är viktiga för dig? Mieles ugnar har många olika alternativ och funktioner: en exakt timer till exempel för kött, ett läge för särskilt saftiga och knapriga resultat och ett speciellt pyrolyssystem som gör rengöringen av ugnen lekande lätt, för att nämna några.

 

Upptäck hela vårt sortiment med ugnar, hällar och liknande produkter

Ugnar & spisar

Ugnar med mikrovågsfunktion

Tillbehör