Så hittar du rätt stryksystem för ditt hushåll

Vill du köpa ett nytt stryksystem, men vet inte var du ska börja? Använd vår köprådgivare för att hitta det stryksystem som motsvarar dina behov och önskemål. Du behöver bara svara på ett par korta frågor.

 

Vår köprådgivare hjälper dig att välja

 

Genom att du svarar på några frågor om dina strykvanor kan vår köprådgivare hitta den modell som passar bäst till dina personliga behov och önskemål.

 

• Vilket stryksystem passar bäst hemma hos dig? Har du behov av ett kompakt ångstrykssystem med ångborste för din tvätt, en speciell strykbräda och strykbordsöverdrag eller en strykmaskin för många olika typer av textilier? Vår köprådgivare hjälper dig att välja rätt modell.

 

• Hur mycket ångtryck behöver du? Vissa modeller har ett extra tryck på upp till 4 bar, för att släta ut dina kläder på ett professionellt sätt. Ångan tränger även igenom tjocka, täta material med ångpuffar och permanent ånga.

 

• Vilka funktioner och egenskaper är viktiga för dig? Våra stryksystem har många olika alternativ, till exempel ett aktivt sugsystem som håller plaggen på plats, möjligheten att fräscha upp kläderna med ånga eller en extra vattenbehållare som ser till att ångeffekten är konstant.

 

Upptäck hela vårt sortiment med stryksystem och liknande produkter

Alla stryksystem

Reservdelar

Tillbehör