Så hittar du rätt mikrovågsugn för ditt kök

Vill du köpa en ny mikrovågsugn, men vet inte var du ska börja? Använd vår köprådgivare för att hitta den modell som motsvarar dina behov och önskemål. Du behöver bara svara på ett par korta frågor.

 

Vår köprådgivare hjälper dig att välja

 

Svara bara på ett par korta frågor från vår köprådgivare gällande dina önskemål vid matlagning, upptining och grillning. Den söker då en modell som passar bäst till dina personliga behov.

 

• Vilken mikrovågsugn passar bäst till ditt kök? Vi har många olika mikrovågsugnmodeller, bland annat kombinationer av ugn och ångugn, fristående modeller och produkter för fast inbyggnad i en nisch.

 

• Vilken storlek och typ av manöverelement föredrar du? Vi har mikrovågsugnar med olika yttermått och storlekar på tillagningsutrymmet. Du kan också välja om du vill att manöverelementen ska sitta uppe eller på sidan och om du vil öppna luckan neråt eller åt sidan.

 

• Vilka funktioner och egenskaper är viktiga för dig? Våra mikrovågsugnar har många olika alternativ: en popcornfunktion, SoftOpen och SoftClose för en mjuk öppning och stängning eller en kvartsgrill för snabb och jämn bryning, för att nämna några.

 

Upptäck hela vårt sortiment med mikrovågsugnar och liknande produkter

Alla mikrovågsugnar

Tillbehör

Reservdelar