Så här hittar du rätt ångugn

Vill du köpa en ny ångugn, men vet inte var du ska börja? Använd vår köprådgivare för att hitta den modell som motsvarar dina behov och önskemål. Du behöver bara svara på ett par korta frågor.

 

Vår köprådgivare hjälper dig att välja

 

Svara bara på ett par korta frågor från vår köprådgivare gällande dina matlagningsvanor och ditt kök. Den söker då den ångugn från Miele som passar dig bäst.

 

• Vilken ångugn passar bäst till ditt kök? Letar du en ångugn för inbyggnad i en passande design eller en fristående modell som passar perfekt till bänkskivan i ditt kök? Föredrar du en ångugn, en ångugn med mikrovågsfunktion eller en ångugn med tryck för särskilt hälsosamma maträtter? Vi hjälper dig att hitta den perfekta produkten.

 

• Vilken design och vilka manöverelement är viktiga för dig? Vi har såväl klassiska och minimalistiska detaljer som modeller som utmärker sig med glas eller rostfritt stål – våra ugnar (ångugnar) passar till valfri design. Även manöverelementen finns i olika varianter: stora pekskärmar, direktval med klartextdisplay eller touchknappar för val av lägen (funktioner) och inställningar.

 

• Vilka funktioner och inställningar är viktiga för dig? Mieles ångugnar har många olika alternativ och funktioner som till exempel en exakt timer för kött, ett läge för extra saftiga eller knapriga resultat, en rörelsestyrning och förinställningar för många olika maträtter, för att nämna några.

 

Upptäck hela vårt sortiment med ångugnar och liknande produkter

Alla ångugnar & ångugnar

Tillbehör

Reservdelar