Veterinär behandlar en flickas katt.

Lösningar för veterinär och djurvård

Våra lösningar för hygieniskt skydd

Inom veterinärmedicin är det viktiga hygienråd som gäller, vilka inte bara skyddar djurpatienterna utan även deras ägare och alla som arbetar på mottagningen. För ett hygieniskt skydd krävs därför en helhetssyn på hygien. Med Miele Professional får du en perfekt partner. Vid vård och behandling av sjuka djur bildas det inte bara en hel del tvätt. Även rengöring, desinfektion och sterilisering av instrumenten är oumbärliga komponenter i det dagliga arbetet på mottagningen. Det är därför av högsta betydelse att se till att skapa en ren och säker omgivning.

Hitta de perfekta lösningarna

Smidiga helhetslösningar från Miele Professional

Lösningar för instrumentrengöring

Med 360PRO erbjuder Miele Professional ett helhetssystem för säker och effektiv instrumentrengöring på veterinärkliniker.

Lösningar för rengöring och skötsel av mottagningens tvätt

Kompakt storlek, hög prestanda – Little Giants: Hygiensäkerhet för mottagningens arbetskläder.

Service

Genom att alltid följa Mieles motto “Immer Besser”, garanterar vi högsta kvalitets- och produktionsstandard.

En läkare böjer sig framför en patient i väntrummet. Tre personer och en liten tjej väntar på att få träffa läkare. Alla har på sig munskydd.

Optimal säkerhet: Hygienåtgärder på vård- och tandläkarmottagningar

Förutom rådgivning och behandling består det dagliga arbetet på läkar- och tandläkarmottagningen också av att säkerställa en hög hygienisk nivå . En hygienisk rengöring av tvätt, disk och instrument bidrar till att minska och undvika infektioner.

Rekommenderade produkter

Kvalitet på alla nivåer: Med vårt 360°-koncept erbjuder vi en lämplig lösning för varje situation. Hitta de perfekta produkterna och lösningarna för din bransch och dina behov.

Våra referenser inom veterinär & djurvård

Dressyrstallet Langehanenberg
Ridsport Michaels och Beerbaum
Behöver du rådgivning?

Vill du höja kvaliteten på den dagliga leveransen och samtidigt sänka dina driftkostnader? Kontakta oss för mer information!

Följ oss