Värt att veta om Mieles tillbehör för hushållsmaskiner i nätverk

Hushållsmaskiner i nätverk med Miele@home

Hemma fast du är borta

“Frihet? Det är livskvalitet för mig. Jag kan njuta riktigt av den när jag har överblick över allt.”*

Läs mer om ”Hushållsmaskiner i nätverk med Miele@home“
Appen Miele@mobile

Kan man vara överallt samtidigt?

Absolut!Med appen Miele@mobile kan du kontrollera statuspå dina produkter och får ett meddelande när exempelvis tvättprogrammet är klart. Även när du inte är hemma..*

Läs mer om ”Appen Miele@mobile“
Miele@mobile App – MobileControl

Spontanfest om en timme?

Perfekta tillfällen kan inte alltid förutses. För att du ska kunna vara spontan har vi utvecklat MobileControl. Med styrning i mobilen har du koll på allt när du är på språng. Du kan förbereda ditt kylskåp med snabbkylning när du är på väg hem med godsaker som du vill kyla ner innan dina vänner kommer. Med de nya köksprodukterna kan du dessutom ändra parametrarsom till exempel temperatur och tid under pågående program.

Läs mer om ”Miele@mobile App – MobileControl“
Appen Miele@mobile - FoodView

Kan anslutas till nätverk för mer bekvämlighet.

Vad händer egentligen med brödet i ugnen? Kameran i tillagningsutrymmet visar hur det ser ut – var du än är.

Läs mer om ”Appen Miele@mobile - FoodView“
Miele@mobile App – recept

Vill du återuppväcka dina semesterminne?

Med rätt recept är det enkelt. Alla kan baka och laga mat – med receptfunktionen i appen Miele@mobile är det inget problem. Med en mobil eller surfplatta får du snabbt rätt recept och inköpslista. även om du inte står i köket varje dag kommer du lyckas perfekt med alla recept.

Läs mer om ”Miele@mobile App – recept“
Miele@mobile App – ShopConn@ct

Handla vardagssaker bekvämt online?

Mer tid för viktiga saker offline! Man ska inte grubbla över småsaker. Till exempel, om man har tillräckligt med diskmedelstabletter eller en ny PowerDisk för diskmaskinen hemma.Med den nya funktionen Nivå håller du dig alltid informerad: Din diskmaskin talar om för dig om tabletter, spolglans eller salt håller på att ta slut. Och med ShopConn@ct beställer du enkelt allt online – från din mobil eller surfplatta.

Läs mer om ”Miele@mobile App – ShopConn@ct“
Miele@mobile App – Miele assistent

Tvättberg?

Besegra dem med smart assistens. I vissa situationer vill man gärna ha professionell hjälp – till exempel när det handlar om perfekt textilvård. Den interaktiva Miele assistenten rekommenderar det bäst lämpade tvättprogrammet för dig. Vare sig det handlar om vittvätt eller kulört, bomull eller siden, starkt nedsmutsad eller bara litet – med Mieles assistent får du alltid ett optimalt resultat för din tvätt.*

Läs mer om ”Miele@mobile App – Miele assistent“
Appen Miele Scout RX2

Ingen tid för de viktiga sakerna?

Redan rent när du kommer hem. Den nya robotdammsugaren Miele Scout RX2 med MobileControl tar hand om ditt hem när du är borta. Oavsett var du är rengörs dina golv på ett tillförlitligt sätt.

Läs mer om ”Appen Miele Scout RX2“
SuperVision

En munter runda i köket?

Och tvätten? Njut här och nu – till exempel med goda vänner i köket. Med SuperVision har du nämligen alltid dina hushållsmaskiners status i blickfånget utan att behöva ta fram din mobil – helt diskret på displayen på dina köksmaskiner*.

Läs mer om ”SuperVision“
Smart Home

Är min Smart Home verkligen intelligent?

Inte förrän fläkten och belysningen förstår sig på varandra. Ett intelligent hem är riktigt intelligent först om köksfläkten kan kommunicera med hembelysningen. Ett intelligent hus är intelligent först när alla komponenter passar ihop. Med genomtänkta partnerlösningar kan nätverksförberedda hushållsprodukter från Miele integreras i ett befintligt Smart Home-system. På så sätt kan du njuta av effektiviteten och komforten med ett komplett nätverk i huset.

Läs mer om ”Smart Home“
SmartStart

Solljus får en på gott humör?

Och strömmen till din torktumlare! Du kan använda den positiva energin från en solig eftermiddag. I trädgården med familjen – och dessutom för en hållbar energihantering. Med SmartStart utnyttjar dina hushållsmaskiner automatiskt elen när den är extra billig.*

Läs mer om ”SmartStart“
WiFiConn@ct

Vill du dra nytta av fördelarna med Miele@home?

Ditt inträde i världen med uppkopplade hushållsmaskiner sker utan krångel – för systemet Miele@home är lika enkelt som bekvämt. Sammankopplingen av de enskilda hushållsapparaterna från Miele sker via WiFiConn@ct – det innebär en direkt förbindelse med din wifi-router hemma. Dina sammankopplade hushållsapparater kontrollerar och styr* du sedan bekvämt enbart med mobil eller surfplatta via appen Miele@mobile.

Läs mer om ”WiFiConn@ct“ maskin- och modellberoende
FAQ

Om nätanslutning

Har du en fråga om Mieles hemnätverk? Vi har sammanställt svar på vanliga frågor under följande länk.

Läs mer om ”FAQ“

Tillbehör och rengöringsprodukter

Originaltillbehör Zubehör im Überblick