Hand håller prov med röd vätska.

Lösningar för laboratorier

StartsidaBranscherLaboratorierLaboratorielösningar

Vår 360°-lösning för ditt laboratorium

Sedan mer än fyrtio år är Miele i framkant när det gäller effektiv och säker automatiserad rengöring av laboratorieglas med ett optimalt mervärde: Större rengöringseffekt, bättre säkerhet och mer ekonomisk användning. Vid utvecklingen av lösningar för rengöring av laboratorieglas har Miele Professional alltid satsat på nära samarbete med såväl de som arbetar i industri- och forskningslaboratorier som med välkända glastillverkare. Resultatet av detta pålitliga och innovationsstarka samarbete är maskiner och prepareringsmetoder som genomgående övertygar användare med höga krav.

Hitta de perfekta lösningarna

Miele Professional 360PRO

S-Labor

Baslösningen för ditt laboratorium

M-Labor

Lösningen för medelstora kapacitetsbehov

L-Labor

Lösningen för stora mängder disk

System4Lab

Med System4Lab erbjuder Miele Professional ett omfattande system för effektiv och ekonomisk rengöring av laboratorieglas.

Rekommenderade produkter

Våra 360°-lösningar för ditt laboriatorium: Vi har laboratoriediskmaskiner med optimal kapacitet som passar alla typer av uppställningsplatser och individuella rengöringssituationer.

Våra referenser för laboratorier

Symrise
Dr. Oetker
Behöver du individuell rådgivning?

Vill du höja kvaliteten för den dagliga rengöringen eller vill du sänka dina driftkostnader? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar. Kontakta oss gärna för mer information!

Nerladdningsbara filer
Produktinformation
Följ oss