Produktnyheter

Tvätteriteknik

Ångstryksystem PIB 100

Enklare än någonsin förr

Hör tvätt och strykning till dina dagliga uppgifter, trots att det inte är din huvudverksamhet? Nu kan du fortsätta att koncentrera dig på dina huvuduppgifter i det dagliga arbetet med en professionell lösning från Miele – ångstryksystemet PIB 100.

Läs mer om PIB 100

De nya Little Giants

Grunden för ren framgång

Mieles kompakta tvättmaskiner och torktumlare för professionell användning med sin innovativa teknik för ännu bättre rengöringsresultat, lönsamhet, användarvänlighet och flexibilitet.

Läs mer om nya Little Giants

PT 8203 SL WP

Den nya SlimLine-tumlaren med värmepump

SlimLine-torktumlaren PT 8203 SL WP med värmepump imponerar genom upp till 50 % lägre energiförbrukning jämfört med en konventionell SlimLine-torktumlare

Läs mer

De nya tvättmaskinerna med 10-20 kg kapacitet

Benchmark Performance och Performance Plus

Benchmark machines för energieffektivitet, rengöringseffekt, användarkomfort och produktkvalitet.

Läs mer

De nya manglarna PM 12

Genom överlägsen ergonomin, unik användarkomfort, perfekta mangelresultat, unika funktioner och överlägsna prestandavärden sätter den nya serien PM 12 ribban för medelstora varmmanglar.

Läs mer

Diskteknik

De nya diskmaskinerna ProfiLine

Glas, tallrikar och bestick – allt rent på bara 17 minuter

Dagens samhälle går i ett allt snabbare tempo – vilket innebär att en resurs blir ännu mer värdefull. Tiden. Våra kalendrar är fulla, dagarna uppbokade, kraven stora. Det finns ingen tid för stillasittande. De nya ProfiLine-diskmaskinerna är framtagna för de höga krav som ställs inom professionell användning. De kombinerar tekniken från våra senaste Miele Professional-produkter med den komfort och design som finns i våra hushållsprodukter i premiumklassen.

Mieles nya diskmaskiner med färskvattensystem

Nu med komfort-utrustning

Tidssparande, säkra och hygieniska processer och hög användarsäkerhet – det är fördelarna som utmärker sig hos de nya färskvatten-diskmaskinerna. Dessutom har de den innovativa tekniken Dry+ och en automatisk dosering av flytande diskmedel.

Läs mer

ProfiLine

Din nya och bästa medarbetare

För att disken snabbt ska bli redo! Med korta programtider på bara 17 minuter ser ProfiLine-maskinerna till att disken blir ren i en handomvändning. På så vis undviks besvärliga diskberg vid slutet av en lång arbetsdag.

Läs mer om ProfiLine-diskmaskinerna

Högglans att vänta

Våra snabba, nya tank-diskmaskiner

Fixa rent och klart mellan två beställningar? Inget problem med de nya tank-diskmaskinerna från Miele Professional. Deras innovativa diskteknik övertygar genom förstklassiga diskresultat och kortast tänkbara programtider, både när det gäller den slimmade glasdiskmaskinen och den rymliga diskmaskinen för brickor. Övertyga dig själv om den nya generationens prestanda!

ProCare Shine

Eftersom ingen kan våra diskmaskiner lika bra som vi själva

Äntligen! Med ProCare Shine ger du din diskmaskin vad den förtjänar: De nya diskmedlen och spolglansen från Miele Professional är perfekt anpassade till den högkvalitativa disktekniken - ett innovativt system som övertygar genom sparsam dosering och enkel hantering och som fascinerar med hygieniskt skinande resultat. Prova på själv!

Läs mer om ProCare Shine

Professionell Luftrening

Miele AirControl

Mindre virus. Mer vi.

En kraftfull och tyst luftrenare för offentliga inomhusmiljöer. Med 5-stegs filtrering fångas 99,995% av alla skadliga luftburna partiklar såsom virus (b.la. Covid-19), pollen, damm och svampsporer. Den robusta och prisbelönta designen gör Miele AirControl till ett säkert val för professionell luftrening i en mängd olika verksamheter.

Visa videon Läs mer

Dental-, laboratorie- och medicinteknik

Cube och Cube X

De nya små autoklaverna för tandläkar- och läkarmottagningar/kliniker

Upptäck de nya små autoklaverna från Miele med effektiva program för sterilisering, korta programtider och en intuitiv touch-display.
Snabb och säker sterilisering av alla instrument.

Läs mer om de nya autoklaverna

DataDiary

Trådlös processdokumentation

Tandläkare måste dokumentera den avslutade instrumentrengöringen. För detta ändamål erbjuder Miele Professional nu en särskilt tidsbesparande Plug & Play-lösning med en app.

Läs mer om DataDiary

PG 8581 - PG 8593

Den nya generationens diskdesinfektorer och laboratoriediskmaskiner

Läs mer om de nya produkterna inom dental-, laboratorie- och medicinområdet. Dra nytta av större prestanda, effektivitet, säkerhet och flexibilitet.

Robotassisterad kirurgi

Det nya rengöringssystemet ROBOTVARIO från Miele Professional består av en särskilt framtagen insats, ett nytt rengöringsprogram och passande processkemikalier.