Produktnyheter

Tvätteriteknik

De nya Little Giants

Grunden för ren framgång

Mieles kompakta tvättmaskiner och torktumlare för professionell användning med sin innovativa teknik för ännu bättre rengöringsresultat, lönsamhet, användarvänlighet och flexibilitet.

Läs mer om nya Little Giants

PT 8203 SL WP

Den nya SlimLine-tumlaren med värmepump

SlimLine-torktumlaren PT 8203 SL WP med värmepump imponerar genom upp till 50 % lägre energiförbrukning jämfört med en konventionell SlimLine-torktumlare

Läs mer

De nya tvättmaskinerna med 10-20 kg kapacitet

Benchmark Performance och Performance Plus

Benchmark machines för energieffektivitet, rengöringseffekt, användarkomfort och produktkvalitet.

Läs mer

De nya manglarna PM 12

Genom överlägsen ergonomin, unik användarkomfort, perfekta mangelresultat, unika funktioner och överlägsna prestandavärden sätter den nya serien PM 12 ribban för medelstora varmmanglar.

Läs mer

Diskteknik

ProfiLine

Din nya och bästa medarbetare

För att disken snabbt ska bli redo! Med korta programtider på bara 17 minuter ser ProfiLine-maskinerna till att disken blir ren i en handomvändning. På så vis undviks besvärliga diskberg vid slutet av en lång arbetsdag.

Läs mer om ProfiLine-diskmaskinerna

Högglans att vänta

Våra snabba, nya tank-diskmaskiner

Fixa rent och klart mellan två beställningar? Inget problem med de nya tank-diskmaskinerna från Miele Professional. Deras innovativa diskteknik övertygar genom förstklassiga diskresultat och kortast tänkbara programtider, både när det gäller den slimmade glasdiskmaskinen och den rymliga diskmaskinen för brickor. Övertyga dig själv om den nya generationens prestanda!

ProCare Shine

Eftersom ingen kan våra diskmaskiner lika bra som vi själva

Äntligen! Med ProCare Shine ger du din diskmaskin vad den förtjänar: De nya diskmedlen och spolglansen från Miele Professional är perfekt anpassade till den högkvalitativa disktekniken - ett innovativt system som övertygar genom sparsam dosering och enkel hantering och som fascinerar med hygieniskt skinande resultat. Prova på själv!

Läs mer om ProCare Shine

Dental-, laboratorie- och medicinteknik

DataDiary

Trådlös processdokumentation

Tandläkare måste dokumentera den avslutade instrumentrengöringen. För detta ändamål erbjuder Miele Professional nu en särskilt tidsbesparande Plug & Play-lösning med en app.

Läs mer om DataDiary

PG 8581 - PG 8593

Den nya generationens diskdesinfektorer och laboratoriediskmaskiner

Läs mer om de nya produkterna inom dental-, laboratorie- och medicinområdet. Dra nytta av större prestanda, effektivitet, säkerhet och flexibilitet.

Robotassisterad kirurgi

Det nya rengöringssystemet ROBOTVARIO från Miele Professional består av en särskilt framtagen insats, ett nytt rengöringsprogram och passande processkemikalier.