StartsidaProdukterProduktnyheterDe nya processkemikalierna: ProCare Med

Framtaget för Mieles diskdesinfektorer – de nya processkemikalierna: ProCare Med

Med processkemikalierna ProCare Med utökar Miele Professional det högkvalitativa 360PRO-konceptet för rengöring av medicinska instrument. ProCare Med-sortimentet erbjuder en skräddarsydd lösning för alla typer av användning och behov.

Ett system – många fördelar

Processkemikalierna ProCare Med är anpassade till arbetsdagens processer och specifika krav. Sortimentet täcker de specifika kraven för högkvalitativa medicinska instrument vad gäller allt från förbehandling till rengöring och neutralisering till manuell skötsel.

För allmänmedicin och kirurgi, fackspecifik medicin som gynekologi, dermatologi, urologi och öron-näsa-hals – ProCare Med-processkemikalierna bidrar till att hålla en hög hygienisk nivå inom alla områden. Produkterna behåller också alltid en hög kvalitetsnivå och materialet bibehåller sitt värde.

Systemlösning

Heltäckande lösning för din mottagning

Bibehållet värde

Skonsam rengöring av OP-instrument

Optimala rengöringsresultat

Processkemikalier anpassade efter dina produkter

Säkerhet och tidsbesparing

Se till att patienterna känner sig trygga

Rätt förhållande mellan pris och prestanda

Effektiv och sparsam

Hållbarhet

Skonsam hantering av diskgodset och miljön

Testad materialkompatibilitet

Mycket skonsamt för materialet

ProCare Med

14 Produkter

Passande tillbehör

Uppsamlingskärl DTD 2

Uppsamlingskärlet ger plats för två behållare med medel och ser till att de står stabilt. Detta gäller för behållare av storleken 5 och 10 liter. Behållarna töms optimalt tack vare lutningen.

Behållarnyckel CK DIN 51

Behållaren försluts automatiskt. Det är därmed väldigt svårt att öppna den för hand och därför erbjuder Miele en behållarnyckel som tillbehör. Nyckeln passar för att öppna 5- och 10-litersbehållare samt 12 kg-behållare.