ProCare Shine diskkemikalier

Hygieniskt och skinande rent

Produkterna är dessutom mycket skonsamma mot disken och maskinen.

Produktöversikt

Pulverdiskmedel och tabletter

Pulverdiskmedel i två förpackningsstorlekar. Kan användas för hård smuts, särskilt rester av kaffe och te. Manuell dosering vid varje diskning. Det betyder att doseringen kan anpassas för varje diskning beroende på hur smutsig disken är. Tabletterna är lätta att använda tack vare den vattenlösliga folien. Dosera en tablett per disk. På det viset går det helt enkelt inte att dosera för mycket eller för lite. Tabletten löser upp sig snabbt och verkar effektivt även i korta program. Dessutom är tabletterna miljömärkta med EU Ecolabel (EU Ecolabel: AT/038/006) och perfekta för alla som vill värna om miljön.

Till produkterna

Flytande rengöringsmedel

Tre olika flytande diskmedel i två förpackningsstorlekar. Det milt alkaliska flytande diskmedlet kan användas universellt, är perfekt för lätt till medelsvår smuts och väldigt lätt att använda. Det alkaliskt flytande diskmedlet med aktivt klor kan användas vid svårare smuts med protein, stärkelse, te och kaffe. Ett ytterligare alkaliskt flytande diskmedel, som är märkt med EU Ecolabel (EU Ecolabel: DE/038/063) passar extra bra för att diska glas.

Till produkterna

Spolglans och avhärdningssalt

Två typer av spolglans i tre olika förpackningsstorlekar. De kan användas universellt tillsammans med alla diskmedel. En av spolglanssorterna är märk med EU Ecolabel (EU Ecolabel: DE/038/066). Avhärdningssalt för avhärdning av den integrerade vattenavhärdaren.

Till produkterna

Kundfördelar

Hårt mot smutsen, milt mot materialet

Så här utnyttjar du bäst effekten hos din högkvalitativa diskmaskin från Miele Professional: Diskmedlen och spolglansen i serien ProCare Shine har utformats speciellt för användning i diskmaskiner från Miele Professional och garanterar optimal skonsamhet mot maskinerna. Med den noggrant avstämda sammansättningen lägger de grunden för en professionell disk som övertygar. Kompromisslöst mot smuts, skonsamt mot materialet. Med den nya serien ProCare Shine finns nu för första gången diskmedel och spolglans som är perfekt anpassade till färskvatten-diskmaskinerna från Miele Professional och som samtidigt ger förstklassiga resultat vid användning i diskmaskiner med tank – med en särskilt sparsam resursförbrukning.

Perfekt dosering och enkel hantering

De tre flytande diskmedlen för automatisk dosering ser till att användare med höga krav alltid har lämplig diskkraft till hands. På så sätt uppnår det milt alkaliska flytande diskmedlet ProCare Shine 10 MA perfekta resultat vid alla typiska nedsmutsningar och för alla typer av disk. Ytterligare en fördel: Det är särskilt enkelt att hantera. För hårdnackade föroreningar på tåligt diskgods finns ProCare Shine 10 A, ett kraftfullt flytande diskmedel som tar bort även svåra skorpor av stärkelse eller protein utan att lämna återstoder. Det flytande diskmedlet ProCare Shine 10 GC har två oslagbara fördelar – det ger glänsande resultat och är samtidigt skonsamt mot glas och mot miljön. Alla användare som föredrar manuell dosering hittar nu pulverdiskmedel och tabletter med professionell diskeffekt hos ProCare Shine.

Perfekta diskresultat utan kompromisser för miljön – märkt med EU Ecolabel

För kommersiell disk som samtidigt skonar miljön kan man välja någon av de bägge GC-produkterna, som är märkta med EU Ecolabel (diskmedel ProCare Shine 10 GC: DE/038/036 och spolglans ProCare Shine 40 GC: DE/038/037). Genom att använda dessa produkter bidrar du, när doseringsanvisningarna följs, till minskning av vattenföroreningar och reducering av mängden avfall. 

Tillbehör

Tillbehör för perfekta arbetsförlopp

Med tillbehör från Miele Professional integreras arbetsförloppen vid diskning i en friktionsfri, effektiv organisation – särskilt i situationer där utrymmet är begränsat.

  • Stapelbara plastkorgar
  • Öppna ståltrådskorgar överdragna med plastbeläggning
  • Doseringsmodul för helautomatisk tillsats av flytande diskmedel (tillval)
  • Socklar och underbyggnader för en ergonomiskt gynnsam arbetshöjd vid fristående diskmaskiner

Vattenbehandling för fläckfri glans och bibehållet värde

Många diskmaskiner från Miele Professional har redan från fabrik utrustats med en intern vattenavhärdningsanordning. För placering på platser där ledningsvattnet har en mycket hög hårdhetsgrad och för tank-diskmaskiner, där vattengenomströmningen är mindre, finns dessutom externa avhärdningssystem att tillgå.

  • Vattenavhärdare för avtappning av mjukt vatten vid vattenhårdhet upp till 40 °dH
  • Patroner för delvis och hel avsaltning, för behandling av upp till 800 liter i timmen
  • FlowMeter och ConductivityMeter för indikering av att patronen tagit slut

System4Shine

Diskmaskiner

Diskmaskiner från Miele Professional ger alla användare en prestanda som passar deras behov: Från färskvattensdiskmaskiner för högsta krav på hygienisk disk, via särskilt snabba tank-diskmaskiner för placering under bord, till genomräckningsdiskmaskiner för maximal disk per omgång inom hotell- och restaurangbranschen.

Tillbehör

Det ovanligt breda utbudet av korgar och insatser gör det möjligt att pålitligt och effektivt placera all disk inom räckhåll för diskmaskinens vattenstrålar. Tillbehöret för en okomplicerad vattenbehandling bidrar till optimala diskresultat, och olika typer av underbyggnader möjliggör dessutom en enkel integration i alla arbetsprocesser.

Diskkemi

Diskmedlen och spolglansen i serien ProCare Shine har utformats speciellt för användning i diskmaskiner från Miele Professional. Genom sin noggrant anpassade sammansättning möjliggör de särskilt effektiva diskprocesser, samtidigt som de skonar maskinen och har en utmärkt ekonomi.

Kundservice

Med sitt omfattande teknikernätverk står Mieles service för korta reaktionstider, snabb service på ort och ställe och behovsanpassade underhållsavtal. Den yrkeskunniga och erfarna personalen på Mieles distribution hjälper också till med val och konfiguration av maskiner och tillbehör.