StartsidaBranscherRidsport Michaels & Beerbaum

Ridsport Michaels och Beerbaum

Här handlar allt om hästar: Framgångarna i företaget kompletteras av många bedrifter inom ridsporten, då paret tillhör världens bästa hästhoppare. Bara under år 2005 segrade Meredith Michaels-Beerbaum i världscupfinalen i Las Vegas, blev europavärldsmästare i lagtävling och Rider of the Year, vann det stora priset i Aachen och mediapriset Bambi.

Ett hem för hästar med potential

Bilden av den prydliga, halmtäckta bondgården mitt i det gröna parklandskapet får besökaren först att tänka på det lugna livet på landet. Men en blick in i stall- och ekonomibyggnaderna intill visar snart en helt annan verklighet. Här handlar det om hästar. I november 1997 köpte Meredith Michaels och hennes blivande äkta man Markus Beerbaum ridanläggningen i Thedinghausen som hade tillhört den avlidne världsmästaren Gerd Wiltfangs. Idag driver de anläggningen tillsammans som en plats för mästerskap, träning och ridhus i toppklass. Meredith Michaels kom 1991 från USA till Paul Schockemöhles ridstall i Mühlen för att utveckla sitt redan stora kunnande inom ridsporten ytterligare. Senare tränade hon tillsammans med Markus Beerbaum på greve Landsbergs anläggning i Balve, tills drömmen om ett eget ridstall kunde förverkligas.

40 hästar betyder en mängd arbete, mycket svett och hela berg av textilier att ta hand om. Det måste alltid finnas rena ridkläder, stalltäcken ochsadeltäcken med mera. Det ställer en rad krav på tvättprocesserna och maskinprestandan. Hos Michaels & Beerbaum förlitar man sig helt på Mieles professionella utrustning.

Behöver du individuell rådgivning?

Allt från samma källa – detta krav uppfyller Miele Professional från tvätteriet till laboratorietekniken. Vi erbjuder skräddarsydda systemlösningar som in i minsta detalj är anpassade efter dina behov.

Ta reda på mer om liknande branscher

Du kan läsa mer om våra lösningar i andra referenscase