Professionell Tvätt

Lösningar för Professionell Tvätt

Kommersiell teknik för professionella krav

Teknik på högsta nivå

Professionella tvättmaskiner för tvätterier är helt inriktade på kommersiell användning, med innovativ, robust kommersiell utformning och användarspecifika skötselprogram för krav som sträcker sig lång bortom vad som behövs i ett hushåll. Material med hög kvalitet, förstärkta stötdämpare och en robust lagring för trumman ger lasttålighet i toppklass och lång livslängd, samtidigt med en ytterst jämn drift. Mycket korta programtider säkerställer att tvätten snabbt blir klar. Tvättmaskiner och torktumlare från Miele Professional är därför förstahandsvalet när man tvättar mycket och ofta och måste uppnå perfekt renhet även vid svåra föroreningar.

Praktiska lösningar

Rätt val för varje situation

Olika krav på textilvården kräver speciella lösningar, för att alltid uppnå ett perfekt resultat. Moderna användarkoncept, individuella program samt innovativ maskinteknik sparar tid och undviker fel. Miele Professional erbjuder användarspecifika lösningar för hotell och gastronomi, vårdhem och kliniker, byggnadsrengöring, självbetjäningstvätterier, studenthem och många andra användningsområden. Alla tvättmaskiner, torktumlare och manglar kan anpassas perfekt till varandra gällande effekt och kapacitet – för utomordentliga resultat.

Exclusiv bei Miele

Utvecklade för perfekta resultat

Innovationer på högsta nivå

Miele Professional har som mål att underlätta det dagliga arbetet inom textilvård. För att möjliggöra detta har vi utvecklat innovativa och praktiska lösningar som Mieles patenterade skontrumma och torksystemet PerfectDry. Vårt motto är sedan mer än 120 år: “Immer Besser”.

Exclusiv bei Miele

Optimal klädvård

Skonsam textilvård på högsta nivå

Från högfunktionella till unika textilier: Tvätten har alltid en hög materiell, känslomässig eller representativ betydelse. Därför är tvättvården från Miele Professional mycket värdefull. Många av våra innovativa funktioner är skapade för att din tvätt ska bibehålla sitt maximala värde. Det mest kända exemplet är nog Mieles skontrumma. Denna patenterade komponent gör att våra tvättmaskiner och torktumlare behandlar din tvätt extra skonsamt.

Hållbarhet och perfektion

Effektivitet och ekonomi

Miele Professional erbjuder individuellt anpassade systemlösningar, som utmärker sig för enastående effektivitet samtidigt som de har högsta prestanda. Med innovativa program uppnås en låg förbrukning av vatten och energi, samt en sparsam dosering av tvättmedel. Framsynt teknik understryker de hårda krav vi ställer på våra produkter, till exempel på värmepumpstorkare med upp till 60 % lägre energiförbrukning, eller möjligheten att ansluta maskiner till varmvattenledningen.