Lösningar för Laboratorieteknik

Systemlösningar för perfekta resultat

Preparering av laboratorieglas med analytisk kvalitet

Med rengörings- och desinfektionsenheter, speciella tvättprocesser och optimalt avstämda tillbehör erbjuder Miele omfattande systemlösningar för rengöring i analytisk kvalitet av olika laboratorieglas. Systemlösningarna möjliggör reproducerbara resultat även vid krävande användning inom områden för organisk, anorganisk och fysikalisk kemi, biologi, mikrobiologi, sjukhuslaboratorier, farmasi och i livsmedels- eller kosmetikaindustrin.

En stark partner

Typiskt Miele – även vad gäller service

Miele Professional sätter standarden, även när det gäller service. Det är ingen slump att Miles service år efter år får toppnoteringar för utmärkta tjänster.

Mera om ”En stark partner”

Med bästa rekommendationer

Duran Group

Miele Professional rekommenderar Duran laboratorieglas och Duran Group rekommenderar rengörings- och desinfektionsenheter från Miele Professional: De kemiska egenskaperna är avgörande för att behålla kvalitetslaboratorieglasens värde, eftersom en bra hållbarhet tillsammans med en skonande rengöringsmetod leder till en betydande sänkning av risken för glaskorrosion. Genom de enastående kemiska egenskaperna passar DURAN® laboratorieglas speciellt bra för återkommande rengöring och garanterar en längre livstid för laboratorieglasen.

Läs mer om Duran Group