Det fixar SmartBiz

Den perfekta lösningen för mindre verksamheter som exempelvis frisörsalonger, bagerier eller hantverksföretag som har ett tvättbehov på mellan en och tre tvättomgångar per dag.

Sammanfattning av de viktigaste fördelarna

Perfekt för dina användningsområden

Passar optimalt för 1–3 tvättar per dag och vardaglig smuts.

Effekt på högsta nivå

Stor trumvolym för 7 kg tvätt och korta programtider på bara 79 min/tvätt.

Sparsam med ström och vatten

Miljövänliga tack vare högsta energieffektivitetsklasser samt ett högeffektivt värmepumpsystem i torktumlarna.

100 % Mielekvalitet

Produkter av professionell kvalitet, testade för 10000 programkörningar eller 15000 drifttimmar.

Snabb och enkel installation

Snabb installation tack vare Plug & Play. Kan installeras som platsbesparande tvätt/tork-pelare.

Maskindirektivet 2006/EG/42

Överensstämmer med maskindirektivet

SmartBiz: Översikt över produkter

Vi har en passande lösning för alla behov och önskemål.

Oavsett vilken brasch det handar om: Den som måste kunna lita på kompromisslös hygienisk rengöringbehöver en kraftfull systemlösning för snabba, felfria rengöringsresultat.

Bageri/konditori

För daglig smuts på bomull, linne eller blandmaterial rekommenderas programmet “Vit-/kulörtvätt” med en temperatur på upp till 90°C. Starkt nedsmutsade textilier som arbetskläder tvättas grundligt i programmet “Intensiv”.

Frisör

I programmet “Frotté 40°C–60°C” blöts till exempel handdukar extra snabbt och ordentligt. Lätt smutsade frottétextilier kan tvättas på mindre än 30 minuter i programmet “Express”.

Skönhetssalonger

Smink på frottéhanddukar kan avlägsnas grundligt med programmet “Vit-/Kulörtvätt” eller “Intensiv”. I programmet “Frotté/Extra torrt” kan torktumlaren fyllas med 7 kg tvätt.

Köttbutik/slakteri

Typiska fläckar på arbetskäder som används i charkuterier tas effektivt bort i programmet “Intensiv”. För städdukar och moppar finns det speciella programmet “Rengöringstextilier”. Här centrifugeras de blöta mopparna och trasorna i början av programmet och blöts intensivt med vatten under försköljningen.

Förskolor/skolor

För olika typer av smuts rekommenderas här till exempel programmet “Vit-/Kulörtvätt” med tvättemperaturer på upp till 90°C eller hygienprogrammet “Intensiv”. För yllefiltar och annat finns det speciella tvätt- och torkprogrammet “Ylle”.

HoReCa (för mindre hotell, pensionat)

För olika textilier från kök, toalett och gästrum och även för bordslinnen passar till exempel programmen “Vit-/Kulörtvätt, Frotté, Sänglinne”.

För städdukar och moppar finns det speciella programmet “Rengöringstextilier”. Här centrifugeras de blöta mopparna och trasorna i början av programmet och blöts intensivt med vatten under försköljningen.