Rengöringsprodukter

Rengöringsprodukter och diskmedel utvecklat för perfekt resultat vid användning med diskmaskiner från Miele Professional.

21 Produkter

Mer om rengöringskemikalier

ProCare Shine

Diskmedel och spolglans – av Miele-kvalitet

Så utnyttjar du bäst prestandapotentialen hos den högkvalitativa diskmaskinen från Miele Professional: Diskmedlet och spolglansen i serien ProCare Shine har utformats speciellt för användning i diskmaskiner från Miele. Med en noggrant avvägd sammansättning lägger de grunden till en professionell disk som övertygar med sin lönsamhet och fascinerar med sin glans.

ProCare Shine

Med de tre flytande rengöringsmedlen för automatisk dosering kan man alltid välja passande styrka på rengöringen, även för den mest krävande disken. Det mildalkaliska rengöringsmedlet ProCare Shine 10 MA ger alltid optimalt resultat för typisk smuts och all typ av diskgods och är dessutom särskilt enkelt att använda. För ingrodd smuts på tåligt diskgods finns ProCare Shine 10 A, ett kraftfullt flytande diskmedel som tar bort även svåra beläggningar av stärkelse eller protein helt och hållet. Diskmedlet ProCare Shine 10 GC har två oslagbara funktioner samtidigt – det ger glänsande rena resultat samtidigt som det är skonsamt mot glas och miljön. Det är märkt med EU:s miljömärkning (EU Ecolabel: DE/038/063) och är rätt produkt för alla som inte heller med professionella diskmaskiner vill kompromissa med miljötänk. Med ProCare Shine 40 GC kompletteras systemet med en motsvarande spolglans (EU Ecolabel: DE/038/066). Alla användare som föredrar en manuell dosering får en professionell rengöringseffekt i form av pulver och tabletter med ProCare Shine. Diskmaskinstabletterna ProCare Shine 12 GC imponerar förutom med en enkel hantering och en optimal effekt även med sina miljövänliga egenskaper (EU Ecolabel: AT/038/006).
Kommersiell teknik för professionella krav

Teknik på högsta nivå

Diskmaskiner från Miele Professional är helt inriktade på kommersiell användning, med innovativ, robust kommersiell utformning och diskgodsspecifika program för krav som sträcker sig långt bortom vad som behövs i ett hushåll. Många möjligheter till specialanslutningar och kraftfulla värmeelement ger korta programtider, samtidigt med optimala diskresultat och den bästa ekonomin. Doseringsmoduler säkerställer effektiv användning av disk- och sköljmedel, medan vattenbehandlingssystem optimerar resultatet.
Utvecklade för perfekta resultat

Innovationer på högsta nivå

I över 120 år har vårt motto varit “Immer Besser”, att hitta unika lösningar som passar våra kunder. Vårt internationella varumärke står för praktiska produkter som imponerar med maximal ekonomisk användning och optimala rengöringsresultat. Ingenjörerna hos Miele Professional investerar mycket tid och energi i att utveckla innovativa maskinfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete. Förutom perfekta rengöringsresultat garanterar till exempel disksystemet med färskvatten en hög hygienstandard vid samtidig diskning på två nivåer.