Broschyrer, whitepaper och branschmagasin

Här kan du skapa egna broschyrer, läsa våra whitepaper eller ladda ner någon av våra konceptbroschyrer.

Närbild på glänsande rena tallrikar, glas, skålar och bestick

Whitepaper

Det första intrycket räknas. Smutsiga bestick, missfärgningar på porslinet eller fläckiga glas accepteras inte av gästerna. Här hittar du några av våra erfarenheter kring hygien samt tips och tricks för ett felfritt första intryck.

iPad med mer information om Miele Professional.

Broschyrer

Miele Professional har en passande hygienlösning för de flesta verksamheter. För att hjälpa dig hitta en lösning som matchar ert behov har vi här samlat våra konceptbroschyrer och produktbroschyrer på ett ställe.

Skapa en Miele-broschyr själv

Har du behov för en pdf-broschyr där du kan välja själv vilka produkter som ska ingå?

Klicka på länken så följer en beskrivning hur du går tillväga.

Magasin

Inblick i branschen och mer
Professional stories

Inspirerande exempel, aktuella branschtrender, praktisk information för din arbetsdag samt tips och tricks för användning av Miele Professional-produkter: Dyk in i våra Professional stories!

Branschmagasin

Närbild på händer som placerar rengjorda dentalinstrument på bricka

AKI – Arbetsgruppen för instrumentrengöring

Arbetsgruppen för intrumentrengöring (AKI) är en samling experter med stora kunskaper kring rengöring av kirurgiska instrument. Arbetsgruppen arbetar branschövergripande för att förmedla dessa kunskaper. Detta gör man bland annat genom de årligen uppdaterade broschyrerna för instrumentrengöring inom områdena medicin, dental och veterinär.

Desinfektionsmedel i två flaskor.

aseptica

Magasinet fokuserar framförallt på praktiska åtgärder och lösningar för rengöring, desinfektion och sterilisering vid preparering av instrument. Här behandlas också ny teknik och nya forskningsresultat inom t ex epidemiologi, samt olika rekommendationer och juridiska teman.

Tidningen aseptica riktar sig till hygienansvariga, fackmän, hygienister, endoskopi- och OP-sjuksystrar resp. vårdade, ledare och medarbetare på sterilcentralen.