Bild på professionell torktumlare och tvättmaskin från Miele Professional i omättade färger

Planering & rådgivning för tvätt i egen regi

StartsidaService & supportPlanering & rådgivning

Mer flexibilitet, hållbarhet och ekonomisk användning

Vill du höja tvättens kvalitet, sänka dina driftkostnader och samtidigt rengöra en ökad tvättmängd hygieniskt och i tid? Då har vi en skräddarsydd lösning på problemet: Ett komplett koncept för tvätt i egen regi som är helt anpassat efter din verksamhets individuella behov.

Planeringsportfolio i tvätteriet

Oavsett vilket område det handlar om: Vi har samlat på oss kunskaper från hundratals projekt med allt från äldreboenden och vårdhem till hotell och spar och brandkår.

Bild av modellserien med de nya Little Giants från Miele Professional

Planeringsportfolio med 360PRO-vy

Om du har ett problem och har vi en skräddarsydd lösning på problemet: Ett komplett koncept för tvätt i egen regi som är helt anpassat efter din verksamhets individuella behov.

Planritningar, tekniska ritningar eller anslutningar är bara en del av resultaten från planeringsprocessen. Det du sparar och de fördelar du vinner med en lösning för tvätt i egen regi jämfört med att låta en extern leverantör sköta rengöringsprocesserna märks tydligt.

Vår omfattande serviceavdelning finns tillgänglig för dina serviceförfrågningar. Våra 250 professionella tekniker är snabbt på plats vid behov och ger dig den bästa hjälpen.

Fyra steg till ett eget tvätteri

Inventering

Lönsamhetsberäkning

Erbjudanden

Omsättning

Kontakt

Miele Professional har den perfekta lösningen för alla typer av behov – även för planeringen av ett eget tvätteri. Mieles serviceteam finns här för dig, om du har frågor eller vill ha rådgivning.

Bra anledningar till ett eget tvätteri

Med en perfekt textilvård visar du respekt för dina boende/gäster vilket ger dem en positiv känsla. Detta kan vara avgörande när kunden väljer leverantör. Det finns dock många fler anledningar.

Beräkning av driftkostnader med hjälp av ett pelardiagram med penna och miniräknare
Lönsamhet

Kostnaderna för ett eget tvätteri är låga sett till den totala användningstiden (Total Cost of Ownership). Dessutom kan du hela tiden optimera personalstyrkan.

Tvätterianställd rullar tvättvagn till tvättmaskin och torktumlare från Miele Professional
Oberoende

Med ett eget tvätteri påverkas du inte av prisväxlingar på marknaden eller av externa felberäkningar. Du kan styra dina driftkostnader individuellt.

Anställd på äldreboende fyller en maskin.
Flexibilitet

Du kan agera snabbt och flexibelt på din individulla tvättansamling. Det är en stor fördel vid oförutsebara händelser.

Detaljbild på lucklåset på en Miele Professional-tvättmaskin
Kvalitet

De moderna produkterna gör det möjligt: Du kan när som helst välja till specialprogram för den universella tvätt- och textilvården.

Två händer som håller jord ur vilken en planta växer
Hållbarhet

Ett eget tvätteri utgör mindre belastning på miljön eftersom tvätten inte behöver transporteras långt. Dessutom behöver moderna produkter mindre energi, vatten och rengöringsmedel.

Hygienstandarder i tvätteriet.
Hygien

De moderna tvättmaskinerna är utrustade med desinfektionsprogram för en maximal hygienstandard.

Nöjd anställd i tvätteriet med en tvättkorg.
Nöjdhet

I ett välorganiserat tvättkretslopp varken skadas eller tappas textilier bort. Textilierna kan identifieras när som helst i tvättkretsloppet med hjälp av moderna patchsystem. Detta innebär mindre arbete med klagomål från de boende och deras anhöriga.

Det är inte allt

Ta reda på mer om hur din bransch kan ta del av fördelarna med 360PRO-konceptet.