Lösningar för kontor & pentryn

Konstruerad för en intensiv vardag

När man samlas i grupp eller har kundmöten: På kontor och liknande träffas många människor som tar en fika eller äter lunch tillsammans. Miele Professional erbjuder kraftfulla lösningar för höga krav på hygien i vardagen. Denna möjlighet är mycket begränsad i andra liknande produkter: Förutom när det gäller ljudnivån är många maskiner för hushållsbruk inte konstruerade för en frekvent användning. På lång sikt påverkar detta även prestandan.

Hitta de perfekta systemlösningarna

Bästa resultat – snabbt och effektivt

Lösningar för snabb rengöring av disken

Tid är pengar och det första intrycket räknas. Den som lever efter detta motto ska inte heller göra avkall på det vid rengöring av disk.

Service

Visste du att Mieles service i många år fått toppbetyg för sina tjänster?

Kollegor samtalar med munskydd i ett mötesrum.

För en bra känsla: Hygienåtgärder på byråer och kontor

Överallt där det samlas många människor är det viktigt att hålla hygieniskt rent och att se till att luften är ren – för kundernas och de egna medarbetarnas skull. En hygienisk rengöring av disk och en rengöring av luften bidrar till att minska och undvika infektioner.

Rekommenderade produkter

Hitta optimala produkter som uppfyller högsta kvalitets- och hygienkrav. Produkterna är anpassade för en lång arbetsdag på kontor och byrå.

Behöver du individuell rådgivning?

Vill du höja kvaliteten på den dagliga rengöringen eller vill du sänka dina driftkostnader? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar. Kontakta oss gärna för mer information!

Nerladdningsbara filer
Produktinformation
Följ oss