Lösningar för Facility Management

Förstklassig rengöring och skonsam tvätt

Moderna städfirmor ställer höga krav pågrundlig rengöring, säker hygien och en ekonomisk drift – därför har vi utvecklat MOPSTAR-maskinerna som med sina specialprogram garanterar perfekta resultat. Mieles höga kvalitet står för ett snabbt och problemfritt arbete. Våra tvättmaskiner har kraftfulla program för de olika typer av textilier som används hos städfirmor, till exempel moppar och mikrofiberdukar. I centrum står en systemlösning med rätt produkter, och noggrant utvalda tillbehör,i kombination med rådgivning och service.

Hitta de perfekta systemlösningarna

Höga krav på grundlig rengöring och säker hygien

Mieles specialprogram

Mopstar-användaren förfogar över en uppsättningprogram som är helt skräddarsydda för städbranschen. Det blir inte smidigare än såhär helt enkelt.

Perfekt anpassad teknik

Produkterna har utvecklats för de krav som ställs i det dagliga arbetet och garanterar perfekt rengöring av moppar, mikrofiberdukar, arbetskläder och andra textilier.

Service

Den professionella användaren förväntar sig en service som är lika bra som själva maskinen.

Städpersonal fyller en tvättmaskin från Miele Professional med moppar.

Desinficerande rengöring: Hygienåtgärder för städfirmor

Med rengöring och desinficering gör städfirmor en stor insats för att förebygga infektioner – särskilt för känsliga områden som sjukhus, mataffärer och kommunal verksamhet. En desinficerande rengöring ger ett ökat skydd. Men detta säkerställs bara om rengöringstextilierna även desinficeras professionellt.

Rekommenderade produkter

Enheter för fastighetsförvaltning är byggda för höga krav på noggrann rengöring och hygien

Behöver du rådgivning?

Vill du höja kvaliteten på den dagliga leveransen och samtidigt sänka dina driftkostnader? Kontakta oss för mer information!

Downloads
Produktinformation
Följ oss