Professionell dentalteknik

StartsidaProdukterDentalteknik

Ge kunderna ett vackert leende

Kvalitet på alla nivåer: Dra nytta av systemlösningar med helhetstänk som täcker alla områden i din mottagning. Med hjälp av högklassiga dentallösningar från Miele Professional optimerar du inte bara instrumentens kretslopp, du sparar även tid och pengar.

Produktnyheter

Miele Professional står för innovation. Kolla in våra senaste produktnyheter och hitta en passande lösning för just dina behov.

Varför dentalteknik från Miele Professional?

Robust och med lång livslängd

Kvalitet som man kan lita på

En krävande arbetsvardag behöver produkter som man alltid kan lita på till 100 %. För att kunna garantera denna pålitlighet genomgår alla maskiner och anläggningsdelar från Miele Professional omfattande kvalitetstester och en noggrann slutkontroll. Först när alla tester godkänts i fabriken sker frigivning för försändelse eller montering på plats. De kontinuerliga och stränga kvalitetstesterna är en viktig del av de höga krav på kvalitet som Miele Professional ställer på sig själv. Dessa krav börjar redan vid tillverkningen av de enskilda komponenterna och resulterar i en ovanligt stor egenproduktion. Metallbearbetning, framställning av plastdelar, utveckling av motorer och pumpar eller av elektronik – alla viktiga produktionssteg sker i vårt eget företag, så att Miele har full kontroll över kvaliteten på alla områden.
Perfekt hållbarhet

Enastående effektivitet och ekonomi

Högsta prestanda och utmärkt effektivitet och ekonomi – kombinationen av motsatser är en typisk egenskap för systemlösningar från Miele Professional. Våra produkter är också utrustade med den nyaste tekniken Våra produkter och processer utmärker sig med låg vatten- och elförbrukning och med speciellt utvecklade program som ger toppklassiga rengöringsresultat, samtidigt som diskgodset rengörs skonsamt. Dessutom arbetar de ekonomiskt: Tack vare sin höga kvalitet vad gäller material och konstruktion har produkterna en lång livslängd.
Finansieringstjänster

Skräddarsydda erbjudanden

Med maskiner och tillbehör från Miele Professional får du fördelar direkt från början – även när du planerar din investering. Mieles service- och rådgivningstjänster innefattar också attraktiva finansieringstjänster. Vare sig det gäller finansiering, leasing eller hyra: Med våra skräddarsydda och flexibla finansieringsalternativ kan även du dra fördelar av Mieles kvalitet.
En stark partner

Typiskt Miele – även vad gäller service

Miele Professional står för högsta kvalitet – även när det gäller service. Vi har ett stort serviceområde och kan därmed garantera att teknikerna är på plats inom 24 timmar. Utöver detta erbjuder Miele även en rad olika kontroller som genomförs vid olika tidpunkter av maskinens livscykel. Speciellt utbildade medicinprodukttekniker genomför förfarandekontroller enligt föreskrivna och normativa krav och landsspecifika rekommendationer. Tack vare att teknikerna har med sig nödvändigt material kan dessutom 90 % av servicefallen åtgärdas direkt, redan vid det första besöket. Det är ingen slump att Miele service år efter år får toppnoteringar för utmärkta tjänster.

En stark partner

Miele Professional sätter standarden, även när det gäller service. Det är ingen slump att Miles service år efter år får toppnoteringar för utmärkta tjänster. Tack vare det stora nätverket av kundtjänsttekniker garanteras oftast service på plats inom 24 timmar, och tack vare medtaget material kan dessutom 90 % av alla servicebehov åtgärdas redan vid första besöket. Om det saknas reservdelar finns de vanligen på plats nästa dag. Miele ger dessutom en leveransgaranti på upp till 15 år för funktionsdugliga reservdelar. Olika serviceavtal med underhålls- och reparationsalternativ anpassade till behoven förebygger störningar och ser till att maskinerna behåller sitt värde. Våra specialutbildade tekniker erbjuder professionell rådgivning vad gäller användningsteknik och kan anpassa dina kommersiella maskiner till individuella användarprocesser. Dessutom erbjuder vi omfattande rådgivningstjänster redan innan dina nya maskiner ställts upp. Vår fackpersonal hjälper dig att fastställa kapacitetsbehovet och stöder dig vid planeringen med ingående ekonomiska beräkningar.
Med bästa rekommendationer

Professionell instrumentrengörning

Mieles termodesinfektorer möjliggör en säker och dokumenterad rengörning och desinfektion av tandläkarinstrument. Desinfektorerna arbetar extremt skonsamt för använda material och rekommenderas för rengörning av roterande instrument i Miele VARIO TD-förfaranden.