Två händer håller handen på en äldre person som sitter i en stol.

Benchmark för äldreboenden och vårdhem

StartsidaProdukterProduktnyheterBenchmarkBenchmark för äldreboenden och vårdhem

Säkerhet genom precision och kontroll

En perfekt balans mellan teknik, intuition och precision: Benchmark-modellerna kombinerar effektiva tvätt- och torktekniker, en intuitiv användning och anpassningsbara desinfektionsprogram till en professionell systemlösning, som garanterar en maximal hygiensäkerhet, störningsfria och hållbara processer i vårdområdet.

Den professionella systemlösningen för maximal hygiensäkerhet

Två Benchmark Performance Plus-tvättmaskiner står bredvid varandra i en tvättstuga. I bakgrunden står vårdpersonal klädd i vitt bredvid en Benchmark Performance Plus-torktumlare och sorterar tvätt i en hylla.

Infektionsskydd på högsta nivå

Inställbara hygienprogram med höga temperaturer, långa hålltider och speciella slutsköljningar garanterar en säker desinfektion och grundlig rengöring av handdukar, hemtextilier, boendes tvätt och arbetskläder. Den patenterade skontrumman 2.0 säkerställer även vid kraftig smuts och känsliga material en skonsam och värdebehållande skötsel och perfekta resultat – framför allt vid full last och höga centrifugeringsvarvtal.

Benchmark Performance Plus-tvättmaskiner i tvättstugan

Säkra, effektiva processer

Intuitiv touchanvändning med färgsymboler och praktiska funktioner gör valet av program snabbt och säkert. Tack vare korta programtider, höga centrifugeringsvarvtal och en omedelbar rengöring med desinfektionsmedel kan kunden snabbt använda den rena tvätten igen. I kombination med One-Finger-Touch, möjligheten att ansluta produkten till ett nätverk och många olika systemlösningar från Miele Professional säkerställer Benchmark snabba, effektiva och felfria processer för din verksamhet.

 

Högpresterande, hållbara och ekonomiska

Tack vare korta tvätt- och torktider, effektiva program och sparsam teknik förbrukar den nya generationen upp till 20 % mindre vatten och 30 % mindre energi*. Benchmark-produkter är testade för en permanent belastning på 30000 timmar och uppnår tack vare en robust professionell teknik även efter många års användning ett säkert infektionsskydd som när produkten användes första dagen.

*Jämfört med föregående generation

Miele Benchmark-produkter

En kraftfull lösning för din verksamhet

Med två utrustningsserier erbjuder de nya tvättmaskinerna och torktumlarna som ingår i Benchmark-serien optimalt anpassade lösningar för olika branscher.

Har du frågor eller behöver du rådgivning?

Vi ger dig information om våra Benchmark-produkter och rekommenderar gärna en lösning som passar för just din verksamhet.