Benchmark för städfirmor

StartsidaProdukterProduktnyheterBenchmarkBenchmark för städfirmor

Stora utmaningar övervinns genom precision och kontroll

En perfekt balans mellan teknik, intuition och precision: Benchmark-modellerna kombinerar väl avstämda tvätt- och torktekniker och en intuitiv användning med anpassningsbara desinfektionsprogram till en professionell systemlösning, speciellt för städtextilier. Detta garanterar en perfekt tvättfinish, störningsfria och hållbara processer för städföretag.

Den professionella systemlösningen för maximal rengöringskvalitet

Renhet på högsta nivå

Specialprogram för städtextilier garanterar en grundlig desinfektion och rengöring av moppar, arbetskläder eller fotmattor. Tack vare den optimerade avluftningsventilen kan även stora smutspartiklar spolas ut utan problem. Vår patenterade skontrumma 2.0 säkerställer alltid, även för krävande tvätt, en skonsam och värdebehållande skötsel – framför allt när trumman är helt fylld och vid höga centrifugeringsvarvtal.

Benchmark Performance-tvättmaskiner och torktumlare står i en tvättstuga. I bakgrunden använder städpersonal en Benchmark-torktumlare.

Effektiva, störningsfria processer

Intuitiv användning med färgsymboler och praktiska funktioner gör valet av program snabbt och säkert. Tack vare korta programtider, höga centrifugeringsvarvtal och en omedelbar rengöring med anpassade rengöringsmedel kan kunden snabbt använda den rena tvätten igen. I kombination med One-Finger-Touch, möjligheten att ansluta produkten till ett nätverk och många olika systemlösningar från Miele Professional säkerställer Benchmark snabba, effektiva och felfria processer för din verksamhet.

Högpresterande, hållbara och ekonomiska

Tvättmaskiner och torktumlare i Benchmark-serien förbrukar 20 % mindre vatten och 30 % mindre energi*. De nya värmepumpstumlarna sparar till och med 60 % energi* jämfört med liknande modeller. Benchmark-tvättmaskiner är testade för en permanent belastning på 30000 timmar och uppnår maximal rengöringskapacitet i många år tack vare en hållbar, professionell teknik.

*Jämfört med föregående generation

 

 

Miele Benchmark-produkter

En kraftfull lösning för din verksamhet

Med två utrustningsserier erbjuder de nya tvättmaskinerna och torktumlarna som ingår i Benchmark-serien optimalt anpassade lösningar för olika branscher.

Har du frågor eller behöver du rådgivning?

Vi ger dig information om våra Benchmark-produkter och rekommenderar gärna en lösning som passar för just ditt företag. Kontakta oss.