Benchmark för självbetjäningstvätterier

StartsidaProdukterProduktnyheterBenchmarkBenchmark för självbetjäningstvätterier

Pålitlig prestanda tack vare precision och kontroll

En perfekt balans mellan teknik, intuition och precision: Benchmark-modellerna kombinerar väl avstämda tvätt- och torktekniker och en intuitiv användning för en optimal servicelösning till dina kunder i självbetjäningstvätteriet. Ta del av vår professionella systemlösning som ger förstklassiga resultat, störningsfria och hållbara processer inom självbetjäning.

Den professionella systemlösningen för maximal kundkomfort

En kvinna bär en tvättkorg och fyller en tvättmaskin med tvätt i en tvättstuga.

Pålitlig kvalitet även vid större utmaningar

Effektiva program garanterar en hygienisk rengöring och en skonsam hantering av tvätt, arbetskläder och känsliga textilier. Vår patenterade skontrumma 2.0 säkerställer alltid, även för krävande tvätt, en skonsam och värdebehållande skötsel – framför allt när trumman är helt fylld och produkterna startas många gånger per dag.

Snabba, effektiva processer

Intuitiv användning med färgsymboler och praktiska funktioner gör valet av program snabbt och säkert. Tack vare korta programtider, höga centrifugeringsvarvtal och en omedelbar rengöring med anpassade rengöringsmedel kan kunden snabbt använda den rena tvätten igen. I kombination med One-Finger-Touch, möjligheten att ansluta produkten till ett nätverk och många olika systemlösningar från Miele Professional säkerställer Benchmark snabba, effektiva och felfria processer för din verksamhet

Högpresterande, pålitliga och ekonomiska

Tvättmaskiner och torktumlare i Benchmark-serien förbrukar 20 % mindre vatten och 30 % mindre energi*. De nya värmepumpstumlarna sparar till och med 60 % energi* jämfört med liknande modeller. Benchmark-tvättmaskiner är testade för en permanent belastning på 30 000 timmar och uppnår maximal rengöringskapacitet i många år tack vare en hållbar, professionell teknik.

*Jämfört med föregående generation

Miele Benchmark-produkter

En kraftfull lösning för din självbetjäningsverksamhet

Med två utrustningsserier erbjuder de nya tvättmaskinerna och torktumlarna som ingår i Benchmark-serien optimalt anpassade lösningar för olika branscher.

Har du frågor eller behöver du rådgivning?

Vi ger dig information om våra Benchmark-produkter och rekommenderar gärna en lösning som passar för just ditt företag. Kontakta oss.