Benchmark för hotell- och restaurangbranschen

StartsidaProdukterProduktnyheterBenchmarkBenchmark för hotell- och restaurangbranschen

En perfekt process genom precision och kontroll

En perfekt balans mellan teknik, intuition och precision: Benchmark-modellerna kombinerar väl avstämda tvätt- och torktekniker och en intuitiv användning med anpassningsbara hygienprogram till en professionell systemlösning, speciellt för hotellbranschen. Detta garanterar en perfekt tvättfinish, störningsfria processer och hållbara processer.

Perfekta resultat

Anpassningsbara specialprogram med korta programtider och höga centrifugeringsvarvtal garanterar en hygienisk rengöring och en skonsam hantering av bordsdukar, frotté, arbetskläder och känsliga textilier. Den patenterade skontrumman 2.0 säkerställer även vid kraftig smuts som fett och rödvin en grundlig och värdebehållande skötsel av all tvätt – framför allt vid full last och flera programkörningar per dag.

Effektiva, störningsfria processer

Touchstyrningen med färgsymboler och praktiska funktioner gör valet av program snabbt och säkert. Tack vare korta programtider, höga varvtal för en låg restfuktighet och effektiva torksystem är tvätten snabbt redo för användning igen. I kombination med One-Finger-Touch, möjligheten att ansluta produkten till ett nätverk och många olika systemlösningar från Miele Professional säkerställer Benchmark snabba, effektiva och felfria processer för din verksamhet.

 

En restauranganställd med en tvättkorg full av diskhanddukar går in i tvättstuga i vilken det står en torktumlare och en tvättmaskin från Benchmark Performance Plus-serien.

Högpresterande, hållbara och ekonomiska

Höga centrifugeringsvarvtal leder till en lägre restfuktighet och därmed till snabbare torktider. Detta gör att Benchmark-serien förbrukar 20 % vatten och 30 % mindre energi*. Benchmark-tvättmaskiner är testade för en permanent belastning på 30000 timmar och uppnår även efter många års användning samma perfekta resultat som när produkten användes första dagen.

*Jämfört med föregående generation

 

Miele Benchmark-produkter

En kraftfull lösning för din verksamhet

Med två utrustningsserier erbjuder de nya tvättmaskinerna och torktumlarna som ingår i Benchmark-serien optimalt anpassade lösningar för olika branscher.

Har du frågor eller behöver du rådgivning?

Vi ger dig information om våra Benchmark-produkter och rekommenderar gärna en lösning som passar för just din verksamhet.