ProfiLine

Snabb, flexibel och lönsam

På bara 17 minuter tillhandahåller ProfiLine ren disk. Dessutom är den extremt sparsam! Energiförbrukningen kunde reduceras med 11%, och vattenförbrukningen reducerades med hela 19%! Maskinen är dessutom otroligt enkel att använda och den erbjuder flera olika program och tillval utefter dina behov.

Kundfördelar

Mycket korta programtider

Är korta programtider och glänsande resultat det viktigaste för dig? I så fall är de nya ProfiLine-diskmaskinerna det perfekta valet: Anslutningar för varmvatten och trefas, intelligent diskteknik och en högeffektiv värmepump möjliggör bästa programtider från endast 17 minuter med optimalt rengöringsresultat. Dra nytta av de många innovativa funktionerna som på kort tid får din disk att glänsa, dag efter dag.

Automatisk dosering av flytande diskmedel

Med en extern doseringsmodul doseras flytande diskmedel bekvämt och alltid i rätta mängder.

Låga förbrukningsvärden

Spara pengar och skona miljön: ProfiLine-diskmaskinerna imponerar med mycket låga förbrukningsvärden och är kända för maximal effektivitet. Redan under produktutvecklingen är det högsta prioritet: Optimala diskresultat ska uppnås med användning av återvinningsbara material, och inte mer än den absolut nödvändiga mängden vatten, energi och diskmedel. 

Produktöversikt

PG 8130

Instegsmodellen. Professionell diskmaskin för stora mängder disk från företagskök, pentryn och diskrum. Åtta program innebär hög flexibilitet. Snabbprogrammet med en programtid på bara 17 minuter klarar även av stora diskberg i en handomvändning. Med automatisk dosering av flytande diskmedel åtar sig maskinerna själva flera uppgifter – för en så enkel användning som möjligt. Tillgänglig i varianterna fristående maskin, för underbyggnad eller integrerbar.

 

Läs mer om PG 8130

PG 8131 i

Den integrerbara varianten av 17 minuters-diskmaskinen. Passar perfekt in bland andra köksskåp. Innerbelysningen BrilliantLight och torkfunktionen AutoOpen bidrar till en extra bekväm användning.

PG 8133 SCVi XXL

Den snabba inbyggnadsdiskmaskinen i helintegrerad variant. För perfekt integrering i eleganta köksskåp. Diskmaskinen är utrustad med extra stort diskutrymme (XXL) för mer diskkapacitet samt med den patenterade 3D+- besticklådan. Även innerbelysningen BrilliantLight hör till standardutrustningen.

Läs mer om PG 8133 SCVi XXL

Broschyrer

Broschyr

Här kan du ladda ner aktuell broschyr med detaljerad information om modellerna.

Se broschyr