Matros hanterar en lina på en segelbåt.

Lösningar för offshore och marin verksamhet

StartsidaBranscherYtterligare branscherOffshore & marin verksamhet

Välkänd kvalitet – Miele Professionals lösningar för offshore och marin verksamhet

För verksamheter som inte är på fastlandet finns speciella krav som måste uppfyllas för att disk- och tvättmaskinerna ska fungera optimalt. Miele Professional har rätt produkter för användning på fartyg och oljeplattformar. Som helhetsleverantör erbjuder Miele dessutom passade tillbehör och förbrukningsmaterial. Med en pålitlig service är tjänsten komplett. Det finns utbildad personal nästan överallt i värden och servicecentrum i viktiga hamnar.

Hitta de perfekta lösningarna

Testade för marina verksamheter

Marin verksamhet och sjöfart

Lösningar för marina verksamheter. För jakter, kryssningsfartyg och handelsfartyg: Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dina behov och önskemål.

Offshore

För höga krav på materialet – byggda för en krävande arbetsdag. Här är pålitlighet, snabbhet och ekonomisk användning en förutsättning.

Service

Kundservice i hela världen – vi har ett stort serviceområde och kan garantera att teknikerna är snabbt på plats.

Rekommenderade produkter

Hitta optimala produkter som uppfyller även de högsta kvalitetskraven. Produkter för marina verksamheter och offshore, konstruerade för krävande arbetsdagar.

Behöver du individuell rådgivning?

Vill du höja kvaliteten för den dagliga rengöringen eller vill du sänka dina driftkostnader? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar. Kontakta oss gärna för mer information!

Nerladdningsbara filer
Följ oss