PFD 402 U DOS [WB SpeedAir] - Korgutformning

Visa produkt
Professional korgutrustning

Glänsande resultat och ergonomisk användning

De flexibla Professional-korgarna övertygar genom sin material- och utformningskvalitet samt genom funktionell design. Öppna ståltrådskorgar överdragna med plastbeläggning möjliggör perfekt ren disk och snabb torkning av diskgodset. De ergonomiska greppdelarna gör hanteringen bekväm.
Hygienisk renhet in till minsta detalj

Säker placering av medicinbägare

Med hjälp av insatserna APFD 401 och APFD 402 (extra tillbehör) placeras och rengörs medicinbägare med tillhörande lock säkert, så att de står stabilt och inte samlar upp vatten. Den rostfria insatsen kan fixeras på kopphyllorna i överkorg APFD 215.
Diskkorgar på två plan

Perfekta resultat på alla plan

Diskmaskiner från Miele Professional möjliggör användning av diskkorgar med måtten 500 × 500 mm på två plan. En förutsättning är att maskinen som tillval utrustats med skenor i rostfritt stål för överkorgen. På det nedre planet fungerar standardkorgen på skenor.  Tack vare tre spolarmar får man perfekt diskresultat på båda nivåerna.
Höjdjusterbar överkorg

Flexibel

I alla Mieles diskmaskiner kan överkorgen justeras i höjdled beroende på diskgodset, och till och med ställas snett. På så vis kan diskutrymmet alltid utnyttjas maximalt.
Praktisk flaskkorg

Pålitlig rengöring av insidan på ihåligheter

För en effektiv rengöring av insidan på upp till 16 flaskor eller andra ihåliga föremål som termoskannor eller vaser kan underkorg APFD 210 användas. Varje enskild flaska placeras säkert på en egen infektordysa.