PW 6163 [EL WEK MF UG] - Höjdpunkter

Visa produkt
Ergonomiskt anpassad hantering

Ergonomi och effektivitet

Barriärtvättmaskiner med måsvingeluckor som öppnas högt uppåt och en generös lucköppning gör det enkelt att lägga i och ta ur tvätt – även när det gäller textilier med stor volym eller textilsäckar.
Fritt programmerbar tvättmaskinsstyrning

Fullständig flexibilitet

Med den individuellt programmeringsbara styrningen kan alla tvättparametrar anpassas till aktuell användning och gällande behov. Dessa individuella program kan placeras i valfri ordningsföljd. Det finns även redan befintliga program för rengöring av olika textiltyper. Med denna styrning är du alltid utrustad för de krav som ställs på en professionell tvättvård.
Låga driftkostnader

Sparsam och effektiv

Spara pengar och tvätta miljövänligt. Tvätterimaskiner från Miele Professional övertygar med mycket låga driftkostnader och är kända för sin maximala effektivitet. Redan under produktutvecklingen är högsta prioritet att optimala tvättresultat ska uppnås med återvinningsbara material, och inte mer än den absolut nödvändiga mängden vatten, energi och tvättmedel.
Säker desinfektion

Högsta hygiensäkerhet

En säker desinfektionseffekt är en förutsättning för rengöringen av textilier från sjukhus och vårdhem. Speciella program för termisk och kemotermisk desinfektion, bland annat enligt listan från Robert-Koch-institutet i Berlin, utgör basen för den nödvändiga hygiensäkerheten. Hygiencertifikatet hittar du under “Nerladdningsbara filer”.*Beroende på modell 
Elektronisk obalansövervakning

Centrifugering på professionell nivå

Tvättmaskinens höga centrifugeringshastighet förkortar tvättiden och bidrar dessutom till en snabb torkning efteråt. Här garanterar den elektroniska obalansövervakningen att tillförlitliga, optimala restfuktvärden uppnås vid slutet av varje centrifugering. Dessutom minskar den belastningen på dämpningssystem och trumlager – och förlänger därmed tvättmaskinens livslängd.
Preparering av dukar

Klara för användning direkt

Torkdukar kan användas direkt, eftersom de redan i tvättmaskinen prepareras med rengörings- eller ytdesinfektionsmedel. Detta förfarande möjliggör – särskilt vid jämförelse med manuell preparering – en enorm tidsbesparing och ökar både rengöringseffekt och ekonomisk hantering.
Exklusivt hos Miele
Patenterad föravvattning*Patent: EP 2 003 236 B1

Rent direkt från början

Blöta och mycket smutsiga moppar ställer höga krav på tvättförloppet. Med den patenterade föravvattningen centrifugeras därför mopparna direkt efter programstarten, vilket minimerar  överföringen av smuts och förbrukade tensider till den påföljande tvättprocessen. Resultatet är en utmärkt tvättresultat samtidigt som städmaterialet skonas så mycket som möjligt.
Korta programtider

Snabbt och effektivt

Är kortare programtider viktigast för dig? Då är professionella  tvättmaskinerna och torktumlare från Miele Professional, valet för dig: Tack vare kommersiell teknik i toppklass är tvätten klar efter kortast tänkbara tid
Exklusivt hos Miele
Skontrumma

Enastående tvättskonsamhet med skontrumma

Med hjälp av den bikakeformade ytstrukturen på skontrumman bildas en tunn vattenfilm mellan trummans vägg och textilierna. Tvätten glider på denna vattenfillm och behandlas därmed på ett skonsamt sätt:- Textilierna tvättas betydligt mer skonsamt- Textilierna behåller sin form och håller längre tack vare en mjuk behandling