PFD 104 SCVi XXL - Effektivitet och hållbarhet

Visa produkt
Högeffektivt filtersystem

Professionellt och effektivt

Det ytterst effektiva filtersystemet i diskmaskinerna från Miele Professional erbjuder värdefulla funktioner. En permanent filtrering av diskvattnet leder till optimala diskresultat samtidigt som diskmaskinen får ett maximalt skydd mot skador.
Anslutning för doseringsmodul för diskmedel

Dosering av flytande diskmedel som tillval

För smidig och ekonomisk användning av flytande diskmedel kan en doseringsmodul för flytande medel anslutas. Den exakta doseringen ger optimala rengöringsresultat. Dessutom underlättar den automatiska doseringen användningen av diskmaskinen.
Integrerad vattenavhärdare

Alltid optimal vattenhårdhet

Den inbyggda avhärdaren levererar alltid vatten med en optimal hårdhetsgrad. Användning av mjukt vatten gör det möjligt med sparsam användning av diskmedel och ökar maskinens livslängd. Hårdhetsgraden ställs in manuellt, beroende på vattenkvaliteten på uppställningsplatsen.
EcoFeedback

Alltid med förbrukning i fokus

Vill du diska miljömedvetet? Våra diskmaskiner gör det lätt. Den förväntade vattenförbrukningen står på displayen så fort du väljer program. Med EcoFeedback kan du bestämma dig för de optimala varianterna för miljön. De faktiska förbrukningsvärdena kan hämtas vid slutet av programmet. 
SmartStart

Spara pengar smart

Inom ramen för det intelligenta elnätet erbjuds elpriser som varierar under dygnet. Miele Professionals-maskiner med SmartStart kan startas automatiskt vid en tidpunkt när priset på strömmen i elnätet är lågt. Med diskmaskiner från Miele Professional kan SmartStart användas på ett utmärkt sätt.
Låga förbrukningsvärden

Ekonomisk

Spara på ett miljövänligt sätt: Diskmaskiner från Miele Professional övertygar med mycket låga förbrukningsvärden och är kända för sin maximala effektivitet. Redan vid produktutvecklingen gäller målsättningen: optimala diskresultat ska uppnås med användning av återvinningsbara material, och inte mer än den absolut nödvändiga mängden vatten, energi och rengöringsmedel.