PWM 520 [EL DV DD] - Hygiene

Visa produkt
Desinfektionstvätt

Högsta möjliga hygien

För att bilda basen för högsta hygienkrav kan man alternativt välja en avslutande sköljning med en speciell temperatur- och tidsprofil i desinfektionsprogrammen. I denna så kallade desinfektionssköljning värms vätskan upp till över 60 °C. Med denna funktion minskar risken för en återkontaminiering på grund av eventuella bakterier i vattnet.
Testad hygien

Effektiv mot virus – vetenskapligt bevisat

Säker och snabb tvättvård för verksamheter utanför hälso- och sjukvården: Enligt certifieringen av Institute for Integrative Hygiene and Virology tar tvätt med tvättmaskiner i modellserien Benchmark i programmet Vittvätt 70 °C bort 99,9 %* av virus, vid användning av Mieles tvättmedel ProCare Tex.Metodbeskrivning hittar du under följande länk: https://www.miele.com/media/ex/com/Professional/Pruefberichte_Virussiegel/Benchmark_Viruswirksamkeit_Testkriterien_Virus_effectiveness_test_criteria_2022_1.pdf
Testad hygien 

Utmärkt hygienkvalitet – oberoende bekräftat

Säker, desinficerande rengöring av tvätt i hygieniskt känsliga miljöer: InstitutInFluenc_H – Institute for Integrative Hygiene and Virology – har med en jurybedömning tilldelat våra tvättmaskiner den svarta virusmärkningen. Detta bekräftar den standardmässiga utrustningen av våra tvättmaskiner med desinfektionsprogram som utmärker sig med en hög säkerhetsstandard.