PWM 520 [EL DV DD] - Hygiene

Visa produkt
Testad hygien 

Utmärkt hygienkvalitet – oberoende bekräftat

Säker, desinficerande rengöring av tvätt i hygieniskt känsliga miljöer: InstitutInFluenc_H – Institute for Integrative Hygiene and Virology – har med en jurybedömning tilldelat våra tvättmaskiner den svarta virusmärkningen. Detta bekräftar den standardmässiga utrustningen av våra tvättmaskiner med desinfektionsprogram som utmärker sig med en hög säkerhetsstandard.
Testad hygien

Effektiv mot virus – vetenskapligt bevisat

Säker och snabb tvättvård för verksamheter utanför hälso- och sjukvården: Enligt certifieringen av Institute for Integrative Hygiene and Virology tar tvätt med tvättmaskiner i modellserien Benchmark i programmet Vittvätt 70 °C bort 99,9 %* av virus, vid användning av Mieles tvättmedel ProCare Tex.Metodbeskrivning hittar du under följande länk: https://www.miele.com/media/ex/com/Professional/Pruefberichte_Virussiegel/Benchmark_Viruswirksamkeit_Testkriterien_Virus_effectiveness_test_criteria_2022_1.pdf
Desinfektionstvätt

Högsta möjliga hygien

För att bilda basen för högsta hygienkrav kan man alternativt välja en avslutande sköljning med en speciell temperatur- och tidsprofil i desinfektionsprogrammen. I denna så kallade desinfektionssköljning värms vätskan upp till över 60 °C. Med denna funktion minskar risken för en återkontaminiering på grund av eventuella bakterier i vattnet.