Bild till Mieles 125-årsjubileum
StartsidaKampanjer & mässorKampanjerVår jubileumskampanj för tvätteriet eller köket

Ett löfte som håller. 125 år kvalitet.

En blandning av tradition och innovation: I 125 år har Miele erbjudit förstklassig kvalitet och en unik precision. I en värld som är under ständig förändring finns det en sak som är konstant: vårt motto att alltid vara “Immer Besser”. Var med och fira vårt 125-årsjubileum och ta reda på hur vi lever upp till och till och med överträffar vårt löfte.

Vårt tack för ditt förtroende.

Ditt exklusiva erbjudande under vårt jubileum.

Fira med oss och ta del av ett kombinerat erbjudande: Vi ger dig inte bara en individuell rådgivning så att du hittar den Miele-produkt som passar dina individuella behov och önskemål, du får även en exklusiv värdekupong på upp till 2500 SEK.
Kampanjperiod: 01.02.24-30.06.24

Produktrabatter

Ständig service förutsätter beständig kvalitet.

Från vänster till höger står en Little Giants Performance-tvättmaskin, ett PIB100-ångstryksystem samt en halvöppen MasterLine-diskmaskin för färskvatten framför en grå bakgrund

Oavsett om produkterna används i ett hotell, kafé eller ett tvätteri så ställs många olika krav som behöver uppfyllas av en teknik och maskiner som alltid presterar på topp. För alla som inte vill kompromissa med kvalitet och effektivitet: Mieles produkter är utvecklade för att arbeta optimalt, även vid stora utmaningar. Om du arbetar för att hjälpa andra, så hjälper vi dig med en teknik och lösningar som aldrig sviker.

Från höger till vänster står: diskmaskinerna för färskvatten SmartBiz, MasterLine och ProfiLine bredvid varandra framför en grå bakgrund.

Diskmaskiner

Pålitlig prestanda och perfekta resultat för alla typer av tvättutmaningar.

En tvättmaskin från Little Giants-serien står till vänster om en Benchmark-tvättmaskin framför en grå bakgrund

Tvättmaskiner

Hygieniskt rena och skonsamt hanterade textilier.

En Performance-torktumlare från Little Giants-serien står till vänster om en Benchmark Performance-torktumlare framför en grå bakgrund

Torktumlare

Effektivitet i kombination med tvättvård: minimala programtider med maximal skonsamhet för textilierna.

Din kontakt med oss

Har du en fråga eller vill du ha mer information om våra produkter? Kontakta oss. Vi finns alltid här för dig och svarar gärna på dina frågor och önskemål.

Bild med en presentsymbol och logotypen för Mieles 125-årsjubileum på röd bakgrund.

Hämta värdekupong

När du köper en av produkterna som ingår i kampanjen för vårt 125-årsjubileum får du en värdekupong på upp till 2500 SEK
Kampanjen pågår från 01.02.24 till 30.06.24 . Fakturadatumet gäller.

Ladda ner en kopia av din faktura så får du din värdekupong.