Mieles logotyp för företagets 125-årsjubileum på en röd bakgrund, som visas upprepade gånger.
StartsidaKampanjer & mässorKampanjerVår jubileumskampanj för läkar- och tandläkarmottagningar

Ett löfte som håller. 125 år kvalitet.

En blandning av tradition och innovation: I 125 år har Miele erbjudit förstklassig kvalitet som du kan lita på. I en värld som är under ständig förändring finns det en sak som är konstant: vårt motto att alltid vara “Immer Besser”. Var med och fira vårt 125-årsjubileum och ta reda på hur vi lever upp till och till och med överträffar vårt löfte.

Vårt tack för ditt förtroende.

Ditt exklusiva erbjudande under vårt jubileum.

Fira med oss och ta del av ett kombinerat erbjudande. Vi ger dig inte bara en individuell rådgivning för att hitta en perfekt rengöringslösning för dina instrument och behov, utan även en exklusiv värdekupong på upp till 2500 SEK. Vid köp av våra kampanjprodukter.

Kampanjperiod: 01.02.24-0-31.05.24

Produktrabatter

Hög standard, som du kan lita på.

En diskdesinfektor PG 85 för underbyggnad står bredvid en Cube-autoklav framför en grå bakgrund.

Miele Professional kombinerar en lång erfarenhet med toppmoden teknik för att säkerställa en hög hygienstandard inom området medicin. Våra produkter för instrumentrengöring optimerar hela arbetsprocessen från diskning och desinfektion till sterilisering. Detta säkerställer inte bara att instrumenten hålls i gott skick, det minimerar även infektionsrisken för såväl patienter som personal. Förutom en effektiv maskinell rengöring av instrumenten underlättar Miele Professional uppfyllandet av krävande hygienåtgärder med en komplett och okomplicerad processdokumentation.

En diskdesinfektor PG 85 för underbyggnad står bredvid en Cube-autoklav framför en grå bakgrund.

Läkarmottagningar

Pålitliga rengöringslösningar – för höga krav hos mottagningen.

En diskdesinfektor PG 85 för underbyggnad står bredvid en Cube-autoklav framför en grå bakgrund.

Tandläkarmottagningar

Prestanda, effektivitet och säkerhet – för tandläkarmottagningar med höga krav.

Din kontakt med oss

Har du en fråga eller vill du ha mer information om våra produkter? Kontakta oss. Vi finns alltid här för dig och svarar gärna på dina frågor och önskemål.

Hämta värdekupong

Bild med en presentsymbol och logotypen för Mieles 125-årsjubileum på röd bakgrund.

Värdekupong när du handlar en kampanjproduk

Så här fungerar det:

När du köper en av produkterna som ingår i kampanjen för vårt 125-årsjubileum får du en värdekupong värd upp till 2500 SEK.
Kampanjen pågår från 01.02.24-31.05.24 Fakturadatumet gäller.

Ladda ner en kopia av din faktura så får du din värdekupong

  1. 1.
    Följande villkor gäller för kupongen: Kupongen kan endast lösas in en gång per kund. Det kommer inte att finnas något återstående belopp kvar för kupongen. Endast en kupongkod kan lösas in per beställning i webbutiken. Kupongen upphör att gälla den 31 december 2024. Det finns inget minsta beställningsvärde för att lösa in kupongen. Rabattkoden kan kombineras med alla andra aktiva kampanjer i webbutiken.