PFD 402 U DOS [WB SpeedAir] - Höjdpunkter

Visa produkt
Perfekt integration i bardisken

Anpassningsbar

Diskmaskinen kan enkelt installeras i en skåprad under arbetsbänken för att smälta in visuellt i omgivningen. Dessutom kan maskinen anpassas efter bänkskivan vid behov.
Integrerad doseringspump för flytande tvättmedel

Optimalt doserad och placerad

Den automatiska diskmedelsdoseringen sparar tid, gör diskprocessen säker och ger mer säkerhet till dem som använder maskinen. Den integrerade doseringspumpen möjliggör en exakt och helautomatisk dosering som förenklar det dagliga arbetet. Tack vare den integrerade lösningen kan denna hjälp ges obemärkt och utan att den tar någon extra plats.
Styrning M Touch Flex

Måttstocken för modern användarkomfort

Fulltouch-styrningen med färgdisplay definierar den nya toppnivån för en snabb, intuitiv maskinanvändning. Flera olika konfigurationsmöjligheter finns tillgängliga för att anpassa diskmaskinen efter personliga behov, allt med ett fingertryck eller genom att svepa med fingret. Alla displaytexter visas på det språk som valts utifrån de 32 tillgängliga språken. 
Disksystem för färskvatten

Högsta hygieniska säkerhet

Diskmaskinerna med ett disksystem för färskvatten genomför ett vattenbyte efter varje diskfas. Som avslutning genomförs en grundlig eftersköljning med en temperatur anpassad till diskgodset. Detta förfarande garanterar perfekta diskresultat och en mycket hög hygienstandard som tydligt överträffar de vanliga kraven på professionella diskmaskiner.
Exklusivt hos Miele
Nätanslutningsbar med Miele MOVE

Permanent åtkomstmöjlighet till maskindata

Smartphone, surfplatta, laptop eller dator: med Miele MOVE har du en ständig översikt över dina produkter och deras funktioner, oavsett var du befinner dig. Du kan visa och bearbeta alla data, aktuella och historiska. Olika användare kan konfigurera MOVE enligt sina egna behov. På detta sätt får varje enskild användare alltid precis önskad information.
Ändringsbara programparametrar

Flexibla inställningar

För bästa diskresultat och hygienprestation kan olika programparametrar, till exempel temperatur, hålltid och vattenmängd, anpassas exakt efter förutsättningarna och kraven på uppställningsplatsen. Dessutom kan även programnamnen anpassas individuellt (modeller med styrningen M Touch Flex).
Mycket korta programtider

Strålande resultat i en handvändning

Är mycket korta programtider och strålande resultat det viktigaste för dig? Då är diskmaskiner från Miele Professional ett perfekt val för dig: Anslutningar för varmvatten och växelström, intelligent diskteknik och en kraftfull värmepump möjliggör de bästa programtiderna och optimala diskresultat. Utnyttja de många innovativa utrustningsdetaljerna som på kort tid får din disk att glänsa, dag efter dag.
Dry+ torkning 

För optimala torkresultat 

Nästan alla typer av diskgods kan plockas ut och användas direkt efter programslut. Att slippa den manuella eftertorkningen sparar värdefull tid och uppnår hygieniska rengörings- och torkresultat. Med torkningen Dry+ tas fuktig och varm ånga från diskutrymmet och friskluft tillförs. Detta gör att korta programtider och torr disk i professionella diskmaskiner nu kan kombineras!