PFD 402 U DOS [WB SpeedAir] - Prestanda

Visa produkt
Anpassningsbar

Integration i köks- och arbetsbänkar 

Diskmaskinen kan enkelt installeras i en skåprad under arbetsbänken. Den kan dessutom anpassas efter bänkskivans höjd vid behov. Nödvändig nischbredd är 60 cm.
Dry+ torkning 

För optimala torkresultat 

Nästan alla typer av diskgods kan plockas ut och användas direkt efter programslut. Att slippa den manuella eftertorkningen sparar värdefull tid och uppnår hygieniska rengörings- och torkresultat. Med torkningen Dry+ tas fuktig och varm ånga från diskutrymmet och friskluft tillförs. Detta gör att korta programtider och torr disk i professionella diskmaskiner nu kan kombineras!
Perfect GlassCare

Perfekt glans

Mjukt vatten är visserligen bra för rengöringen, men det är aggressivt mot glas. I programmet för glas hos diskmaskinerna från Miele Professional används därför Perfect GlassCare. Tekniken anpassar vattenhårdheten exakt, så att alla glas blir grundligt och samtidigt skonsamt diskade.
Mycket korta programtider

Strålande resultat i en handvändning

Är mycket korta programtider och strålande resultat det viktigaste för dig? Då är diskmaskiner från Miele Professional ett perfekt val för dig: Anslutningar för varmvatten och växelström, intelligent diskteknik och en kraftfull värmepump möjliggör de bästa programtiderna och optimala diskresultat. Utnyttja de många innovativa utrustningsdetaljerna som på kort tid får din disk att glänsa, dag efter dag.
Ändringsbara programparametrar

Flexibla inställningar

För bästa diskresultat och hygienprestation kan olika programparametrar, till exempel temperatur, hålltid och vattenmängd, anpassas exakt efter förutsättningarna och kraven på uppställningsplatsen. Dessutom kan även programnamnen anpassas individuellt (modeller med styrningen M Touch Flex).