PW 6163 [EL WEK MF UG] - Effektivitet och hållbarhet

Visa produkt
Låga driftkostnader

Sparsam och effektiv

Spara pengar och tvätta miljövänligt. Tvätterimaskiner från Miele Professional övertygar med mycket låga driftkostnader och är kända för sin maximala effektivitet. Redan under produktutvecklingen är högsta prioritet att optimala tvättresultat ska uppnås med återvinningsbara material, och inte mer än den absolut nödvändiga mängden vatten, energi och tvättmedel.
Resurssnål vattenåtervinning (tillval)

Sparsam

Genom att använda modulen för vattenåtervinning kan man spara en betydande andel vatten. Vattnet från den sista sköljningen leds då till vattenåtervinningen och används under nästa förtvätt. Detta bidrar till en sparsammare användning och till en ansvarsfull hantering av dyrbara resurser.
Mängdautomatik Plus

Högsta precision

Spara ännu mer: Mängdautomatik Plus mäter hur mycket vatten textilierna tar upp i tvättrumman. Dessutom känner den av laddningsvikten som matats in manuellt genom styrningen. Genom att kombinera de båda faktorerna kan den anpassa vatten- och energiåtgången särskilt effektivt efter behoven. Med användning av pumpar för dosering av flytande tvättmedel kan den anpassas exakt till processen - för ytterligare kemiska besparingar.
Effekttoppsbrytare

Strömtoppar undviks

Med en omfattande energihantering blir energikostnaderna mycket lägre vid drift. Effekttoppsbrytaren gör det möjligt att ansluta tvättmaskiner, torktumlare och manglar till ett intelligent energihanteringssystem (beroende på modell krävs ytterligare tillbehör för att ansluta till systemet för effekttoppsbrytning